10 supraviețuitoare ale luptei cu cancerul își redescoperă strălucirea și feminitatea

casa

Luni, 10 decembrie 2018, este o zi dedicată frumuseții care nu poate fi învinsă de nicio boală.

Zece paciente care trăiesc și luptă cu diagnosticul de cancer, beneficiare ale fundației HOSPICE Casa Speranței, se vor bucura de relaxare și răsfăț prin ședințe de machiaj și de coafură. Evenimentul Dream’s Balloon va avea loc la Harp și va culmina cu un spectacol de muzică, dans și magie, care va începe la ora 18.00.

Dream’s Balloon, eveniment aflat la cea de-a treia ediție, este inițiativa Manuelei Holban, make up artist care a înțeles că, prin artă și frumos, poate face o schimbare în bine în viața celor din jur, aflați în suferință. I se alătură o echipă format din Flavius Man și Alexandru Șomăndroiu (hair styliști) și Mirela Calotă (make-up artist). Împreună, ei reușesc să aducă zâmbete, strălucire și încredere pe chipurile pacientelor greu încercate de terapia agresivă a cancerului.

„Într-o singură clipă, din avântul dorințelor, visurilor și aspirațiilor care ne motivează, viața noastră poate lua un alt curs. La fel ca un balon poate pluti într-o direcție necunoscută, sau se poate sparge dintr-o simplă atingere. Balonul este un simbol al fragilității umane, al lucrurilor trecătoare, dar și al speranței, al zborului ușor către vis și împlinire”, a declarat Manuela Holban. „Prin evenimentul de astăzi, doresc să ofer acestor doamne o zi de neuitat, în care să își redescopere feminitatea și frumusețea și să uite măcar pentru o clipă de consecințele dramatice pe care cancerul le-a săpat în corpul lor”.

Cele zece doamne vor fi întâmpinate cu căldură, vor fi coafate pe părul natural sau vor primi o perucă, vor fi machiate și vor purta bijuterii lucrate manual și buchete de flori. Apoi, alături de artiști și profesioniști din domeniul sănătății, vor realiza un spectacol de neuitat, transformându-și experiența într-o lecție de viață.

„Pentru pacientele noastre, Eroinele de la HOSPICE, ziua în care s-au tuns, după aflarea diagnosticului, a fost una extrem de dificilă și, pentru multă vreme, oglinda nu le-a fost un prieten. Astfel de evenimente, care vorbesc despre frumusețea faptelor bune, le reamintesc Eroinelor că sunt speciale, că sunt niște luptătoare și că frumusețea și feminitatea înseamnă mai mult decât un păr bogat. Îi mulțumim Manuelei Holban pentru inițierea unui proiect atât de frumos, cu un impact considerabil în viața pacientelor noastre”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

„Sper că sentimetele pozitive pe care le vor trăi cele zece doamne pe parcursul acestei zile vor reprezenta o resursă pentru lupta de zi cu zi împotriva bolii, a deznadejdii și regretelor, și își vor aminti mereu că frumusețea și bunătatea unesc inimi și inving orice dificultate”, a mărturisit Manuela Holban.

Partenerii evenimentului sunt Atelier Danessa (bijuterii), Răzvan Teodoreanu, Irina Ciurlă, Alexandru Nicușor Matei și Tudor Călin Alexandru (fotografie), Vlad Dobrescu, Daniel Scripcariu, Erika Solovastru și Marian Merințoni/Visual Joy Production (film), Cătălin Anghel (sunet), Delia Scripcariu (grafică).

Sponsorii evenimentului sunt Nico Events și Maison Dadoo, Editura Philobia, Orgran România, AlimenteSpeciale.ro, Maryland Trading Bacău (Fara-Gluten.ro), Placintissima, ROCCA by the Jar, Ylana, Cupio.

Dream’s Balloon – luni, 10 decembrie, de la ora 18.00, la Harp, str. Bibescu Voda nr. 1, București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *