A fost lansată PIN MAP Iași

pim

PIN MAP Iași, prima harta a birourilor moderne din Iași, care conține și inițiativele ce contează pentru industria IT & Outsourcing (aeroport, start-up hub-uri, săli de conferință, stații de încărcare mașini electrice), precum și zonele unde vor fi implementate viitoarele proiecte ale clădirilor verzi de birouri, a fost lansată la Aeroportul Internațional Iași.
În hartă sunt incluse peste 300 de obiecte geografice – clădiri de birouri funcționale și proiectele office anunțate, parcurile industriale și tehnologice, hub-urile, centrele de conferință, universitățile, centrele culturale, firmele principale de IT&Outsourcing, stațiile de încărcare ale vehiculelor electrice și clădirile emblematice ale Iașului. Harta va fi un fel de pasaport al Iașului.
Harta a fost realizata de către echipa formata din Dan Zaharia (EXTIND), Adrian Miron (WIRON) si lector. dr. George Turcanasu de la Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași.
PIN Map Iași este tiparită în 3.000 exemplare, urmând să fie distribuită în principalele clădiri de birouri din Iasi, în hoteluri și spații de co-working, la agenții de turism corporate, în cadrul unor conferințe de specialitate pentru industria IT&Outsourcing, la Universitatea „Al.I.Cuza” și Universitatea Tehnica „Gh.Asachi”, la Aeroportul Iași, la Consiliul Județean Iași, Primăria Iași și clusterul ITC Euronest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *