Adrian Răspopa ia startul la Raliul Iașului

Afis Helios_Raspopa1

Programat în perioada 08-09 septembrie, Raliul Iașului este penultima etapă din acest sezon al Campionatului Național de Raliuri. Aflați pe primul loc în clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roți Motrice și pe un excelent loc 6 în clasamentul general, Adrian Răspopa și Cosmin Diacu vor lua startul la Iași cu gândul la o victorie care să le consolideze pozițiile deținute.
„După o perioadă relaxantă de aproximativ o lună și jumătate suntem nerabdători să luăm startul în Raliul Iașului, o etapă organizată pe suprafața noastră preferată de concurs: macadamul! Configurația probelor speciale este pe gustul nostru, acestea fiind de viteză și tehnice. La fel ca și anul trecut, ne aflăm din nou în lupta pentru titlu, însă sezonul acesta ne-am propus să ne concentram mai bine, să nu facem nicio greșeală și să fim rapizi fără să ne asumam riscuri inutile!” spune Adrian Răspopa.
Cu 5 probe speciale programate pentru ziua de vineri, 08 septembrie, și încă 4 care se vor desfășura sâmbătă, 09 septembrie, ediția din acest an a Raliului Iașului însumează 117,50 kilometri de speciale.
„Deși lucrurile par simple atunci când ne uitam la clasamente înaintea Raliului Iașului, în realitate nu sunt chiar asa. Chiar și cu un rezultat bun la Iași avem nevoie și de etapa de la Sibiu, ultima din acest sezon. Mai mult, ne aflăm pe un excelent loc 6 în clasamentul general și, ținând cont de automobilul pe care concuram, acest rezultat s-ar putea să fie mai important, astfel că ne-ar face o deosebită plăcere să ne menținem cele două poziții deținute în prezent”, a adăugat Adrian Răspopa care, alături de Cosmin Diacu, concurează în Campionatul Național de Raliuri pe un Citroen DS3 R3 cu tracțiune pe două roți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *