Acasă » Pe categorie » Aerian

Zboruri de la 20 euro spre Italia, Franța sau Spania

Conform statisticilor furnizate de agenția de turism online Vola.ro, luna Ianuarie este momentul propice pentru achiziționarea biletelor de avion la prețuri cu până la 60% mai mici. Astfel, dacă în restul anului, turiștii urmăresc cu atenție campaniile de reduceri ale companiilor aeriene pentru a obține cele mai bune tarife la biletele de avion, în ianuarie prețurile mici sunt cel mai ușor de găsit, la o simplă căutare pe Vola.ro, de exemplu. Tarifele cele mai mici pentru zborurile dorite sunt evidențiate pe Vola.ro sub denumirea de „Ieftinuarie”.

Pe 29 mai a fost inaugurat zborul de linie Iași-Londra Heathrow (și retur), operat de compania Blue Air. Cursele sunt efectuate cu o aeronavă tip Boeing 737-8 MAX și au două frecvențe săptămânale.

Citește mai departe …

KLM Royal Dutch Airlines, cea mai veche companie aeriană din lume, a început procesul de modernizare a interiorului cabinelor pentru 14 aeronave Boeing 737-800, atât la Business Class, cât și la Economy Class.

Citește mai departe …

Începând de vineri, 21 august 2020, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor primul charter de vacanță, din acest an, ce va decola de pe aeroportul Timișoara spre destinația Antalya. Astfel, primul zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană AnimaWings. De asemenea, este pentru prima dată când noua companie aeriană va ateriza pe aeroportul Timișoara. Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timișoara la ora 12:00, urmând mai apoi să decoleze la 12:45 spre destinația Antalya – unde va ajunge la ora 14:45.

Citește mai departe …

În luna august, va fi reluată operarea zborurilor aeriene regulate de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre alte două destinații din Germania, va crește numărul curselor aeriene de legătură cu capitala țării și ar putea crește numărul destinațiilor de vacanță cu zbor direct din Timișoara.

Citește mai departe …

Compania olandeză KLM continuă să opereze în această perioadă conform unui program ajustat, care reprezintă aproximativ 10% din numărul obișnuit de zboruri și aplică o serie de măsuri excepționale de siguranță și igienă, în conformitate cu instrucțiunile primite de la Organizația Mondială a Sănătății, Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu din Olanda (RIVM) și Asociația Serviciilor Regionale Olandeze de Sănătate Publică (GGD).

Citește mai departe …

În plină criză generată de pandemia de coronavirus, care ține la sol cea mai mare parte din flotele companiilor aeriene, TAROM reușește să se reinventeze și să găsească soluții pentru a susține eforturile autorităților. O aeronavă Boeing 737-800 NG a Companiei Naționale de Transporturi Aeriene a fost adaptată pentru a putea importa din China 9 tone de materiale sanitare necesare țării noastre pentru lupta împotriva răspândirii virusului.

Citește mai departe …

Zborurile operate de pe aeroportul Timișoara spre/dinspre aeroporturile Treviso și Bergamo vor fi suspendate. Cele două rute, operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi anulate până în data de 3 aprilie 2020.

Citește mai departe …

Compania TAROM precizează că, din cauza disfuncţionalităţii sistemului de suport pentru servicii check-in ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucuresţi, în dimineaţa zilei de 06 Martie 2020, cursele TAROM au înregistrat întârzieri de până la 30 de minute.

Citește mai departe …

Luna ianuarie a adus pentru cea mai mare agenție de turism online din România, www.Vola.ro, atingerea unui nou record în ceea ce privește numărul biletelor de avion emise. Astfel, peste 47.000 de bilete de avion au fost emise în luna ianuarie 2020, în creștere cu 60% față de luna precedentă și cu 10% față de luna ianuarie 2019.

Citește mai departe …