Acasă » Pe categorie » Aerian

Curse noi, cu TAROM

TAROM își dezvoltă portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018. Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Chișinău-Timișoara și Constanța-Chișinău vor fi cursele noi, inaugurate de TAROM pentru pasageri în această vară.
Compania națională TAROM va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate.

CNAB a programat pentru perioada următoare mai multe lucrări de reparații și întreținere. Acestea vor începe mâine, 12 aprilie 2018, și presupun repararea dalelor de beton degradate de la platforma 1 și a căilor de rulare aferente; lucrări de întreținere a stratului de uzură la căile de rulare, inclusiv așternerea unui nou strat asfaltic; lucrări pentru operaționalizarea balizajului luminos CAT III A la pista 2.

Citește mai departe …

TAROM operează un număr de 26 de frecvențe București-Timișoara și retur/săptămână. Pentru cursa București-Timișoara și retur, un bilet de avion TAROM, dus-întors, pentru o persoană, în perioada 1-2 decembrie a.c. poate fi achiziționat cu suma de 79,42 euro (cu toate taxele aferente, inclusiv bagaj de cală dus-întors).

Citește mai departe …

Bugetul TAROM pentru anul 2018, propus de către conducerea Companiei Naționale, a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern, joi 29 martie 2018. Indicatorii sunt pozitivi. Veniturile previzionate sunt cu 21% mai mari decât cele de anul trecut, în timp ce bugetul destinat investițiilor companiei a crescut cu 64,4%.

Citește mai departe …

Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct din Timișoara. Astfel, vor fi reluate zborurile charter spre destinațiile cunoscute de vacanță din Turcia (Antalya, 6 curse pe săptămână) şi insulele grecești (Heraklion – Creta: 2 curse săptămânale și Zakynthos, 1 cursă pe săptămână). Primele curse vor decola în 25 mai spre Antalya și Heraklion.

Citește mai departe …

Începând de luni, 12 martie 2018, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a lansat Serviciul de Autofacturare disponibil pentru persoanele fizice sau juridice care achiziționează bilete de pe site-ul companiei.

Citește mai departe …

Traficul aerian înregistrat în februarie la Aeroportul Internațional Timișoara este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut. În luna februarie 2018, 117.991 pasageri au tranzitat aeroportul, cu 4,32% mai mult față de februarie 2017 când au fost înregistrați 113.103 pasageri.

Citește mai departe …

AIR FRANCE KLM lansează astăzi o campanie promoțională la numeroase destinații intercontinentale, dar și europene, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Pasagerii AIR FRANCE KLM pot explora continentele lumii, având reduceri considerabile la biletele de avion. Vor beneficia de prețuri speciale peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Citește mai departe …

Pentru prima dată în istoria sa, Aeroportul Iași a înregistrat, pe 13 noiembrie, un milion de pasageri în decursul unui an. Este numărul total de persoane care au tranzitat aeroportul ieșean de la începutul acestui an și până în prezent. Tot în premieră, timp de cinci luni consecutiv (iunie-octombrie 2017), peste 100.000 de călători au folosit serviciile Aeroportului Iași în fiecare lună, august 2017 fiind perioada cu cei mai mulți pasageri din istoria aeroportului – 125.605, avansul fiind de aproximativ 280% față de aceeași perioadă a anului 2016.

Citește mai departe …

Air France și KLM lansează campania ofertelor de toamnă, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinații. Campania promoțională este valabilă până pe 21 septembrie 2017, pentru numeroase destinații intercontinentale, dar și europene. Vor beneficia de prețuri speciale destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Citește mai departe …