Acasă » Pe categorie » Aerian

TAROM lansează Oferta specială de Mărțișor

TAROM lansează oferta specială de Mărțișor: cumpărați bilete de avion pe www.tarom.ro şi puteți intra în cursa pentru cele 4 vouchere-cadou. Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 01 – 31 martie 2017 (data ultimului retur), pe curse operate TAROM. Perioada de vânzare este 16 – 26 februarie 2017. Oferta se aplică pe curse externe directe și se supune unor termene şi condiţii. Locurile sunt limitate.

113.023 de pasageri au ales să zboare cu avionul în prima lună a anului, cu 75% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost înregistraţi 64.614 pasageri.
Dacă în 2016, în cursul lunii ianuarie au decolat şi au aterizat 866 de curse aeriene, în 2017 – numărul acestora a crescut cu 61%, iar companiile aeriene au operat 1.397 zboruri.
Totodată şi gradul de încărcare al aeronavei a crescut. În medie, fiecare aeronavă a transportat 80 de persoane, faţă de 74 de pasageri, cât a fost media pasagerilor pe aeronavă anul trecut în luna ianuarie.

Citește mai departe …

Începând din vara acestui an, rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Iași se extinde. Astfel, din 3 iunie 2017, ieșenii, dar și locuitorii din întreaga zonă a Moldovei vor putea călători cu avionul la Torino. Noua cursă externă directă Iași-Torino va deveni operabilă grație Blue Air și va avea două frecvențe pe săptămână: marțea și sâmbăta.

Citește mai departe …

Valorile de trafic al pasagerilor care au tranzitat aeroportul a depăşit aşteptările, astfel încât Aeroportul Internaţional Timişoara a depăşit 1.160.000 de pasageri în 2016, cu 10.000 de călători în plus faţă de estimările de la finele anului trecut.
În luna decembrie a continuat trendul ascendent început în septembrie, înregistrându-se în ultimele patru luni ale anului trecut aproximativ 120.000 de pasageri/lunar, fiind adevărate recorduri lunare de trafic.

Citește mai departe …

În luna decembrie, KLM Royal Dutch Airlines a depășit pragul de 30 de milioane de pasageri transportați anual, un record în istoria de 97 de ani a companiei. KLM a înregistrat o creștere de 7% față de anul 2015, când 28 de milioane de pasageri au călătorit în toată lumea cu KLM Royal Dutch Airlines.
Pasagerul cu numărul 30 milioane, care călătorea pe ruta Londra – Amsterdam – Tokyo, a fost felicitat de către oficialii KLM, dar și de către ambasadorul Marii Britanii în Olanda, Sir Geoffrey Adams, și a primit două bilete de avion către orice destinație KLM.

Citește mai departe …

De pe 16 decembrie, ieșenii dar și locuitorii din întreaga regiune a Moldovei pot călători pe o nouă rută ce leagă zona Iașului de Vestul țării. Primul zbor a avut loc deja pe 16 decembrie 2016, din Iași spre Oradea, cursă operată de compania Blue Air și care figurează în program cu patru frecvențe pe săptămână: luni, miercuri, vineri și duminică. Aeronava va decola de la Aeroportul Iași la ora 12:30, iar aterizarea la Oradea este programata la ora 15:15. Pentru început, noua cursa internă va fi cu escală la București (Otopeni), dar nu va fi necesară debarcarea pasagerilor.

Citește mai departe …

Air France anunță astăzi prima destinație a celei mai noi aeronave din portofoliul sau, un Boeing 787 Dreamliner. Acesta va efectua prima călătorie pe 1 mai 2017, pe ruta Paris – Montreal. Conexiunile spre Montreal pentru pasagerii români vor fi îmbunătățite mulțumită zborului cu numărul AF344, având astfel posibilitatea unei escale de doar de 3 ore la Paris.

Citește mai departe …

Aeroportul Internațional Iași a organizat, în perioada 14-15 septembrie 2016, un workshop cu participare europeană, având ca temă principală de dezbatere „Implementarea regulamentului UE 139/2014. Procesul de conversie a certificatului de aerodrom”. Experții au dezbătut tema securității și siguranței aeroportuare. „

Citește mai departe …

“Pierderi neprevăzute au fost generate în special de problemele tehnice care au condus la anularea sau întârzierea anumitor curse, determinând astfel plata unor penalități neplănuite și reducerea veniturilor, fapt care a avut un impact semnificativ asupra cifrelor finale. Performanța slabă a fostei conduceri executive în perioada ianuarie – martie 2016 a avut de asemenea un impact negativ asupra rezultatelor financiare. De altfel, acesta a fost si unul din motivele pentru care, în martie, Consiliul de Administrație a decis să facă schimbări în echipa de management”, explică TAROM motivul pierderilor financiare.

Citește mai departe …

Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în 3 vouchere-cadou în valoare de 100 de euro fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțială/integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 25 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org.

Citește mai departe …