Acasă » Pe categorie » Aerian

Timişoara-Tel Aviv, din octombrie 2017!

Cetăţenii regiunii de deservire a Aeroportului Timişoara vor avea o nouă rută directă: Tel Aviv (Israel), din 30 octombrie. Această nouă cursă regulată va fi operată de compania Wizz Air.

Primele zboruri de vacanţă vor decola săptămâna viitoare de la Timişoara. Cursa care va da startul sezonului estival va duce primii turişti pe litoralul Mării Mediterane, în Turcia (Antalya), luni – în 29 mai.
„Pentru fiecare sezon estival, administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara creează condiţii comerciale şi operaţionale pentru ca, noi destinaţii de vacanţă să fie disponibile din Timişoara. Anul acesta, direct din Timişoara, locuitorii din zona de vest a ţării pot ajunge cu avionul pe litoralul Mării Mediterane, Mării Balearice, Mării Ionice, Mării Negre şi Mării Egee”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Citește mai departe …

Compania TAROM lansează oferta “Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92*”, cu ocazia introducerii în flotă a două aeronave B737-800NG. Oferta de 92 Euro* (toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între Bucureşti şi unele dintre cele mai atractive destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia. Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 şi pot fi achiziţionate atât pe www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Citește mai departe …

Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă organizarea unui miting aerian, a IV-a ediţie a „Timișoara Air Show”, care va avea loc în 10 iunie 2017. Noutatea acestei ediţii este că spectacolul aerian va avea loc seara, de la ora 19.00.

Citește mai departe …

„Indicatorii statistici din 2017 continuă trendul ascendent din ultimii ani şi creează premizele ca, imediat după jumătatea anului, să atingem un milion de pasageri. Această creştere accelerată obligă administraţia aeroportului să demareze noi investiţii în infrastructură pentru a crea condiţii suplimentare, astfel încât să se asigure un transfer optim al pasagerilor din zona publică până la îmbarcarea în aeronavă”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Citește mai departe …

Compania aeriană Ryanair a sărbătorit transportarea a 100.000 de clienți pe ruta Timişoara – Bucureşti, din momentul în care Ryanair şi-a deschis prima sa bază în România, la Timişoara, în septembrie 2016. Compania oferă șapte rute la tarif redus, incluzând destinaţiile ca Berlin, Bruxelles și Londra Stansted. Adina Liliana Sârbu a fost clientul 100.000 al Ryanair, călătorind pe ruta Timişoara – Bucureşti.

Citește mai departe …

Reduceri de 20% pentru toate zborurile Blue Air. Doar azi.

Citește mai departe …

Traficul aerian înregistrat în februarie la Aeroportul Internaţional Timişoara continuă trendul ascendent din lunile anterioare. Astfel, în luna februarie, 113.103 pasageri au tranzitat aeroportul Timişoara, în creştere cu 68% faţă de luna februarie a anului trecut când au fost înregistraţi 67.225 pasageri.

Citește mai departe …

Aeroportul Iași înregistrează, pentru a doua lună consecutiv, un flux sporit de pasageri. Numarul celor care au tranzitat aeroportul ieșean în luna februarie a.c. a crescut cu 55,73% față de perioada similară a anului 2016, ajungând la 73.645 de călători. Cât privește evoluția traficului în lunile ianuarie și februarie 2017, cifrele aproape s-au dublat față de aceeași perioadă a anului precedent. În total, 150.600 de persoane au călătorit cu avionul dinspre/spre Iași, avansul fiind de aproximativ 70 de procente. De asemenea, primele două luni ale acestui an arată o creștere de trei ori mai mare față de numărul călătorilor înregistrat în același interval, în 2015.

Citește mai departe …

Compania Blue Air și Aeroportul Iași anunță deschiderea a trei rute externe noi, începând din luna iunie a acestui an. Este vorba despre Iași-Glasgow, Iași-Milano (Bergamo) și Iasi-Florența, ce vor deveni operabile din 15 iunie 2017. Toate cele trei zboruri vor avea câte două, respectiv trei frecvențe pe săptămână.
Luna iunie va fi, așadar, extrem de activă în ceea ce privește diversificarea portofoliului de rute de la Aeroportul Iași, după ce tot Blue Air anunțase că va mai deservi trei destinații externe (Berlin, Torino și Valencia) în aceeași perioadă. Dacă în 2015, de la Aeroportul Iași se putea călători, cu Blue Air, spre o singură destinație externă (Paris), acum, capitala Moldovei este punct de plecare spre zece destinații europene importante. Numărul total de rute deschise de la Aeroportul Iași a ajuns, în prezent, la 20 externe și 5 interne.

Citește mai departe …