Air France a lansat o nouă cursă spre Paris

Air France 2

Începând de ieri, 30 martie 2015, Air France introduce o nouă frecvență zilnică între București și Paris. Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de Air France zilnic, pe ruta București – Paris.

Zborul cu plecare din București are indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55. Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Conexiuni mai scurte spre întreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h45minute.

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.
Începând cu anul 2004, AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2014 , Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele două companii aeriene oferă, în prezent, clienților acces la o rețea care acoperă 231 de destinații în aproape 100 de țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.
Programul de fidelizare Flying Blue este lider în Europa și are peste 24.5 milioane de membri. Air France, KLM și partenerii lor, Delta și Alitalia, operează cel mai mare joint-venture trans-Atlantic, cu peste 250 de zboruri zilnice. Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam care numără 20 companii aeriene membre și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 16,323 de zboruri către peste 1,052 de destinații din 177 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *