Autoritățile vamale din Israel vor permite accesul în țară doar celor care vor face dovada că pot intra în carantină

israel

Guvernul israelian a anunțat luarea deciziei de a înăspri condițiile de acces în Israel, timp de 14 zile, de joi, 12 martie 2020, ora 20:00, cu scopul de a-și proteja populația de răspândirea coronavirusului. Măsura se aplică persoanelor de orice naționalitate/cetățenie.

Începând cu ziua de joi, 12 martie 2020, ora 20:00, autoritățile vamale din Israel vor permite accesul în țară doar acelor persoane care vor face dovada că pot intra în carantină pentru 14 zile de la momentul intrării în Israel. Carantina nu se poate face în cadrul unui hotel sau pensiune, ci doar în cadrul unei locuințe private.

Turiștii aflați deja în Israel sau cei care urmează să plece în Israel în zilele următoare și care vor intra în țară până joi la ora 20:00 își vor putea desfășura în mod normal călătoria.

Începand de joi, 12 martie 2020 ora 20:00, practic va mai fi permis accesul pe teritoriul statului Israel doar cetățenilor statului Israel sau turiștilor care pot demonstra că pot respecta procedura de carantina la domiciliu pentru 14 zile (de exemplu, persoane care au rude sau familie in Israel).

Punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *