Bilete de tren cu 45% reducere la Târgul de Turism al României 2017

cfr

În perioada 16-19 februarie 2017, CFR Călători participă la cea de a 37-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.
Standul CFR Călători (62 din Pavilionul C5) va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.
În perioada Târgului de Turism al României, se pot cumpăra bilete cu reducere. Astfel, există reduceri de 45% la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter.
Totodată, vor fi și vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017.
CFR Călători acordă și un premiu în cadrul campaniei “Iubește și călătorește cu CFR Călători!“, o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul de la Târgul de Turism: un USB Memory Sticks 16 GB și un pix cu touch screen, personalizate (câte un obiect pentru fiecare dintre cei doi).

Alte oferte tentante

  • Oferta de Dragobete, pentru 24 februarie,“Iubeşte şi călătoreşte” – îndrăgostiţii pot călători cu două bilete la preţ de unul la acelaşi tren IR, în aceeaşi dată și pe aceeași distanță. Oferta este valabilă la anumite trenuri şi numai de la casele de bilete din gări şi agenţii CFR.
  • Oferte către principalele destinații turistice din țară (Cardul TrenPlus, Minigrup 2-5, Biletul de weekend etc) şi din din Europa (Interrail Global Pass până la 31 martie poate fi achiziţionat cu o reducere de 15%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *