Biletele la control!

cfr1111

Pe 24 august, CFR Călători, în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare București (TF) și Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov (IJJ Ilfov), a desfăşurat o amplă acţiune de control trenuri care a vizat atât combaterea călătoriei fără bilet precum şi evaluarea condițiilor de călătorie și a modului în care personalul feroviar îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.
Dintr-un total de aproximativ 1.000 de pasageri care au călătorit în trei trenuri verificate, 236 au fost taxați la tarif de taxare în tren, iar pentru 33 pasageri au fost întocmite procese verbale de contravenție deoarece au refuzat achitarea biletului la tarif de taxare în tren.
Au fost verificate trenurile R 9109 București Nord – Târgoviște, R 8013 București Obor – Fetești, IR 1597 București – Craiova.
Acţiunile de control se vor derula şi în perioada următoare pe întreaga rețea feroviară. Acestea fac parte dintr-un demers CFR Călători de a aduce schimbări în activitate și de a oferi pasagerilor un transport în condiţii decente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *