Bridgestone participă la IAA Cars 2017

IAA2017-Invitatie111

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse de cauciuc din lume, se întoarce la IAA Cars 2017 din Frankfurt, Germania, între 12 şi 24 septembrie, cu noutăţi interesante şi cele mai recente inovaţii.
În cadrul evenimentului, Bridgestone prezintă în premieră noua anvelopă Turanza T005, iar participanţii vor putea face cunoştinţă cu inovaţii surprinzătoare, vor examina cele mai recente produse premium şi vor înţelege de ce Bridgestone, în calitate de partener principal al Jocurilor Olimpice, îi îndeamnă pe toţi să-şi urmeze visul.
Anvelopa Bridgestone Turanza T005 a fost concepută pentru a satisface nevoia şoferilor europeni de a se simţi în deplină siguranţă în situaţii de conducere diverse, în special în zilele ploioase.
Bridgestone prezintă, de asemenea, o serie de inovații recente, printre care anvelopele Air Free pentru biciclete şi autovehicule şi produsele selectate din gama europeană actuală de anvelope premium Bridgestone: DriveGuard şi DriveGuard Winter, Dueler A/T 001 pentru 4×4, UHP Potenza S007 şi Potenza S001 RFT şi anvelopa de iarnă Blizzak LM001 EVO.
Bridgestone va prezenta la standul său şi noutăţile brandului Firestone, revitalizat şi consolidat în Europa: o gamă modernă şi competitivă în segmentul anvelopelor cu preţ mediu destinat tinerilor, care caută anvelope potrivite nevoilor lor. Printre anvelopele prezentate la IAA Cars 2017 se află Firestone Destination H/P, Firestone Multiseason şi Firestone Roadhawk.
În plus, Firestone readuce la IAA momente din cadrul Firestone Music Tour, unde vizitatorii pot cânta melodia preferată în van-ul Firestone Car-aoke.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *