Bridgestone Turanza T005 a fost aleasă pentru echiparea noului model Audi A7

bridgestone1

Audi a selectat Bridgestone Turanza T005 ca anvelopă premium pentru noul model Audi A7 Sportback. Anvelopele marcate AO (Audi Original) combină compusul cu conţinut ridicat de dioxid de siliciu – care încorporează tehnologia NanoPro-Tech™ – cu banda de rulare specifică pentru a oferi cea mai bună aderenţă pe ud în acelaşi timp cu maximizarea duratei de viaţă şi eficienţa consumului de combustibil.
Conducătorii noului coupe în 4 uşi Audi A7 Sportback vor avea disponibilă întreaga gamă de anvelope Turanza T005 de la 17″ la 21″. Cu anvelopele Bridgestone, noul stil și liniile dinamice ale autovehiculului se reflectă într-o experiență sportivă de conducere care pune șoferul în control. Anvelopele oferă o direcție excelentă, un răspuns remarcabil, menținând în același timp o aderență excepțională în toate condițiile.
În plus, Bridgestone a încorporat tehnologia B-Silent® pe dimensiunile de la 19″ la 21″, pentru a reduce la minimum zgomotul interior produs pe toate tipurile de asfalt și pentru a spori semnificativ confortul șoferului. Prin integrarea unui element din spumă poliuretanică aplicat pe suprafața interioară a anvelopei, această tehnologie acţionează direct pentru a reduce cavitatea rezonantă a anvelopei produsă de vibrațiile aerului. Acest lucru contribuie la reducerea semnificativă a zgomotului din interior în comparaţie cu anvelopele obișnuite, fără a compromite performanțele și dinamica anvelopelor.
Christophe de Valroger, VP Original Equipment Bridgestone EMEA afirmă: „Cu modelul Turanza T005, Bridgestone continuă să demonstreze abordarea inovatoare în ceea ce privește tehnologia anvelopelor și siguranța în timpul condusului. Turanza T005 permite șoferilor să continue și să păstreze controlul indiferent de condițiile de condus. Ca partener de încredere pentru Audi, suntem deosebit de mândri că anvelopa Turanza T005 a fost aleasă ca anvelopă standard pentru noul model A7”.
Bridgestone, compania numărul 1 de anvelope și produse din cauciuc, este partenerul preferat al producătorului de autovehicule Audi. În anul 2017, Bridgestone a echipat aproximativ 300.000 de autovehicule Audi pe 11 modele, inclusiv A3, A8, Q2 și Q7. Marcajul specific – AO – inscripționat pe anvelope, garantează o potrivire perfectă cu noul autovehicul și asigură că acestea au fost co-dezvoltate și evaluate de inginerii Bridgestone și Audi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *