Bucureşti – Viena, cu trenul: 39 de euro

viena

CFR Călători recomandă pasagerilor care doresc să ajungă în Austria cea mai bună ofertă de călătorie către Viena: bilete de tren începând de la 39 de euro cu oferta Smart Tickets.
Această ofertă este valabilă doar la trenul internaţional „DACIA”, IR 1346/1347 București – Viena şi retur. Trenul este format din vagoane de dormit, cuşetă, clasă şi un vagon restaurant (acesta circulă pe distanţa Bucureşti – Simeria şi retur), oferind pasagerilor condiţii decente de călătorie şi siguranţă. Soseşte în fiecare dimineaţă la Viena Hauptbahnhof la ora 08:18 și pleacă spre Bucureşti Nord, din Viena, în fiecare seară la ora 19:42.
Prețul pentru o  călătorie București Nord – Viena, cu oferta Smart Tickets, începe de la 39 de euro la vagon clasa a 2-a și de la 49 de euro la vagon cușetă. Fără ofertă, biletul costă, de exemplu, 69 euro la vagon clasa a 2-a, 81,3 de euro la vagon cușetă (cabină de 6 locuri) şi 93 de euro la vagon dormit (cabină de 3 locuri).
Biletele la acest tren includ şi rezervarea locurilor până la Viena și pot fi cumpărate de la casele de bilete CFR Călători din staţiile şi agenţiile deschise traficului internaţional şi din orice punct de vânzare bilete din Europa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *