Campania „Săptămâna fără evenimente rutiere”

2784-masina-care-te-salveaza-din-accident

Industrie Mică Prahova SA se implică în reducerea numărului victimelor accidentelor de circulație prin sprijinirea Proiectului Edward organizat de TISPOL și susținut de Comisia Europeană.
Astfel, în perioada 16-21 septembrie 2018, societatea va derula o campanie online prin blogul Drumul în siguranță și pagina de Facebook a acestuia. Campania, denumită “Săptămâna fără evenimente rutiere”, va consta în articole și infografice privind teme precum viteza, consumul de alcool, rolul marcajelor rutiere și al indicatoarelor, dar şi statistici privind accidentele rutiere care vor fi difuzate zilnic sub hashtagul #ProjectEDWARD.

Scopul declarat al aceste campanii este conștientizarea necesității unei implicări mai mari la nivel local și național  în domeniul siguranței rutiere, România fiind țara cu cel mai mare număr de decese cauzate de evenimente rutiere din Uniunea Europeană.

Proiectul EDWARD este susținut de către toate cele 30 de state membre TISPOL (TISPOL este Rețeaua Polițiilor Rutiere din Europa) și de către un număr din ce în ce mai mare de branduri recunoscute, iar organizațiile specializate în domeniul siguranței rutiere s-au angajat să conlucreze cu TISPOL pentru promovarea proiectului.
Prin EDWARD pot fi aduse contribuții importante în obținerea unei reduceri ulterioare semnificative a numărului persoanelor decedate sau rănite grav din accidentele rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *