CFR Călători, la InfaTRANS

infatrans

În perioada 23-24 mai, CFR Călători va participa la cea de-a IX-a ediție a Expoziției Internaționale InfaTRANS, care va avea loc în Gara de Nord din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Club Feroviar și reunește reprezentanți ai principalelor companii din domeniu.
În cadrul standurilor 3-4, pe toată durata evenimentului, angajați ai CFR Călători vor oferi detalii despre serviciile companiei și vor prezenta informații despre introducerea în ciculație a trenurilor către Grecia și Turcia, începând cu data de 2 iunie.
De asemenea, evenimentul permite schimbul de informații între reprezentanții companiilor expozante și autoritățile feroviare regionale şi naționale, specialiști, cadre universitare și alte persoane interesate de domeniul feroviar.
Expoziția poate fi vizitată pe parcursul celor două zile astfel:
–        23 mai : 11-17
–        24 mai : 10-17.

Totodată, în cadrul InfraTRANS, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă “CFR Marfa” SA va expune la linia 12 locomotiva electrică 529, locomotiva DA 1277, automotor 773, vagon Uagps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *