CFR Marfă, la târgul de transport şi logistică Munchen 2019

1100-cfr-marfa-a-vandut-1951-de-vagoane-ca-fier-vechi

În perioada 4-7 iunie 2019, CFR Marfă va participa împreună cu casa sa de expediţie SC ROFERPSPED SA la unul dintre cele mai importante târguri de transport si logistică din Europa “TransportLogistic 2019”, organizat de Messe Munchen GmbH.

Prezenţa CFR Marfă la acest eveniment – o constantă în ultimii 8 ani – reprezintă o excelentă oportunitate de a identifica noi parteneri de afaceri atât pentru societate, cât şi pentru casa de expediţie. Evenimentul este unul dintre cele mai importante de acest gen din Europa, reunind peste 2.000 de expozanţi din 60 de ţări , cu peste 55.000 de vizitatori la ultima ediţie.
Vor fi prezentate publicului şi specialiştilor servicii şi produse din domeniu, cum ar fi: transport de marfă şi servicii de logistică, soluţii telematice şi de telecomunicaţii, depozitare, ambalare, cercetare şi dezvoltare.

Manifestarea va fi însoţită de un vast  program de conferinţe care reuneşte specialişti de prestigiu, forumuri tehnice şi mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transporturilor, oferind oportunităţi de promovare şi încheieri de noi parteneriate.

CFR va avea standul 327 din pavilionul B5, în perioada 4-7 iunie 2019, între orele 10-18, la Messe Munchen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *