Cinci zile prin Ardeal, cu Transilvania Train

transilvania

Trenul turistic Transilvania Train circulă pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Brașov- Sighișoara – Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș și retur.

Este vorba despre o experiență de cinci zile, în peste 20 de fortificații vizitate, 12 workshop-uri tradiționale și 600 km de călătorie. Vor fi explorate tradițiile, valorile și cultura Transilvaniei, se vor degusta preparate din gastronomia tradițională săsească și vor fi spectacole și concerte organizate în locații speciale, cum ar fi bisericile fortificate sau centrul orașelor medievale.

Așadar, primul tren turistic românesc, un proiect realizat în parteneriat cu CFR Călători, explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km. Programul include vizitarea a peste 20 de construcții fortificate, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, două concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului și două petreceri tradiționale.

Călătorii vor meșteri alături de artizani locali  din zona Mediașului și vor lua o masă bazată pe rețete străvechi, la care toți participanții vor găti.

Prețurile âncep de la 780 de euro/persoană. Mai multe informații găsiți pe pagina www.transilvania-train.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *