Circulatie dificila pe autostrazi si drumuri nationale, din cauza poleiului. Vezi aici ce drumuri sunt acoperite de gheata

Potrivit datelor transmise Centrului Infotrafic pana la ora 16.30, de la dispeceratele de politie, pe autostrazile Bucuresti – Pitesti si Bucuresti – Constanta, precum si pe multe drumuri nationale s-a format polei.

In judetul Ilfov, pe DN Centura Bucuresti s-au produs doua accidente in lant, intre Mogosoaia si Otopeni. De asemenea, tirurile nu pot urca de pe Centura pe DN2, la Afumati, iar pe podul de la Afumati s-a produs o tamponare in care au fost implicate trei autovehicule.

Pe autostrada Bucuresti – Constanta cele mai mari probleme sunt intre kilometrii 35 si 65, iar pe autostrada Bucuresti – Pitesti este polei in special pe podurile de la kilometrii 11 si 13.

Circulatia pe Autostrada A2 a fost oprita intre Fundulea si Bucuresti, doar pe sensul spre Capitala, intre orele 20.30 si 21.30, pentru ca echipele de interventie sa imprastie material antiderapant, potrivit reprezentantilor de la Dispeceratul CNADNR. mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *