Compania de Autostrazi da 8,5 milioane lei pentru doua contracte de consultanta reabilitare drumuri

Astfel, firma Primacons Group SRL a fost aleasa, conform legii, prin licitatie deschisa si a semnat cele doua contracte cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, marti, 25 ianuarie 2011.

Primul contract se refera la servicii de supervizare a reabilitarii a 54 km din DN 24 (Galati – Vaslui – Crasna) si a 47 de km din DN 24B (Crasna – Albita).

Cele doua drumuri asigura infrastructura de baza necesara transportului de marfa si pasageri spre granita cu Republica Moldova. Valoarea contractului, fara TVA, este de 3.469.477 lei fara TVA din care 2,4 milioane lei, fara TVA, adica 69,25% din total, reprezinta contributia UE.

Durata de implementare a contractului de consultanta este de 26 luni, la care se adauga  perioada de garantie de doi ani plus o luna, termenul de finalizare a lucrarilor incluzand si emiterea Certificatului de receptie finala.

Cel de-al doilea contract are in vedere servicii de supervizare a reabilitarii a 70 km din DN 1H (Zalau – Alesd). DN 1H este un drum din ce in ce mai aglomerat, care face legatura intre DN 1 (cel mai circulat drum din Romania) si Autostrada Transilvania.

Valoarea contractului se ridica la 3.354.901 lei, fara TVA, suma din care 2,3 milioane lei, fara TVA, este contributia UE, adica 69,25% din valoarea totala a contractului, fara TVA.

Durata de implementare a contractului de consultanta este tot de 26 luni, la care se adauga  perioada de garantie de doi ani plus o luna, termenul de finalizare a lucrarilor incluzand si emiterea Certificatului de receptie finala. capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *