Country manager nou la UPS România

UPS Romania_Jim Kearney_Country Manager

UPS a anunțat desemnarea lui Jim Kearney pentru poziția de country manager UPS Ungaria, România și Grecia. De pe această poziție, Kearney, de origine irlandez și cu o experiență de 27 de ani în cadrul UPS, va coordona o echipă de aproximativ 650 de angajați și va fi responsabil de operațiuni, dezvoltare de business și strategia UPS în cele trei țări, Ungaria, România și Grecia. Kearney îl înlocuiește pe Tim Helsen, care ocupă în prezent funcția de country manager pentru UPS Olanda.
„Cu expertiza și vasta sa experiență, Jim Kearney are toate premisele să coordoneze cu succes afacerile UPS din Ungaria, România și Grecia”, declară Daniel Carrera, președintele UPS pentru Europa de Est. „Sub îndrumarea sa, clienții UPS din regiune vor continua să beneficieze de serviciile logistice inovatoare și de soluțiile pe care le așteaptă de la noi”, a completat acesta.
Kearney și-a început cariera în 1989 ca funcționar administrativ în cadrul departamentului financiar-contabil al UPS Marea Britanie, cu sediul la Londra. Pe parcursul anilor următori, a deținut numeroase poziții cu multiple responsabilități în cadrul aceluiași departament. În 1999, a devenit office manager pentru UPS European Consolidated Service Center în Dublin, Irlanda. Patru ani mai târziu, Kearney s-a mutat la Bruxelles, unde a ocupat funcția de manager financiar al departamentului financiar-contabil al UPS Europa.
În 2004, Kearney a fost promovat ca și controller pentru o regiune din UPS care, la acel moment, includea zonele Mediteraneană, Orientul Mijlociu și Africa, având sediul la Bruxelles. Un an mai târziu, a revenit în Dublin, unde a ocupat poziția de controller în cadrul Consolidated Service Center. În 2009, a fost desemnat country manager pentru UPS Irlanda.
În 2011, Kearney a acceptat poziția de director pentru contractorii de servicii autorizate pentru UPS din țările din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar în 2013 a început să coordoneze, în calitate de director,  contractorii de servicii autorizate pentru UPS din Europa de Est, având sediul în Irlanda. Din ambele poziții, Kearney a fost responsabil de supravegherea și coordonarea activităților contractorilor de servicii autorizați pentru UPS din țările cuprinse în aceste regiuni.
Kearney deține o atestare profesională în contabilitate de la Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *