Creştere de 20% a afacerilor Wim Bosman România în 2014

wim

Compania de logistică şi transporturi Wim Bosman România, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a încheiat anul 2014 cu afaceri de 58,8 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de 2013, când compania a înregistrat afaceri în valoare de 48,9 milioane lei şi un profit de 1,1 milioane lei la acelaşi nivel cu cel obţinut în 2013.

Wim Bosman confirmă şi în 2014 trendul de creştere a afacerii, rezultatele pozitive obţinute anul trecut datorându-se în primul rând serviciilor logistice integrate 3PL+ de depozitare, transport şi distribuţie, dar şi investiţiilor de peste 500.000 de euro direcţionate în spaţii de depozitare, mijloace de transport şi utilaje de manipulare.

2014 a fost anul fidelizării clienţilor din portofoliu prin adaptarea şi oferirea unor soluţii logistice integrate care au condus la preluarea unora dintre procesele interne ale clienţilor în vederea eficientizării activităţilor operaţionale, dar şi a reducerii de costuri interne ale acestora din urmă. Astfel, compania a numărat în 2014 peste 500 de clienţi activi, majoritatea provenind din retail electronice – electrocasnice, FMCG, automotive şi oil & gas.

Pentru 2015 Wim Bosman România a bugetat investiţii de 500.000 de euro la care se adaugă posibilitatea suplimentării planului investiţional până la o valoare finală de 1,2 milioane euro. Investiţiile vor fi concentrate în dezvoltarea şi adaptarea serviciilor existente, în suplimentarea capacităţii de depozitare, precum şi în creşterea flotei.

Printre obiectivele companiei în anul curent se numără o nouă creştere a afacerilor de până la 12%, precum şi creştere din punct de vedere a volumelor, creştere susţinută de investiţiile realizate şi de identificarea şi finalizarea de noi proiecte.

„ Creşterea din 2014 se datorează în primul rând eforturilor susţinute şi muncii depuse de întreaga echipă Wim Bosman România, de la personalul din teren, până la colegii de la birouri şi din funcţiile de management. De asemenea, apartenenţa la grupul internaţional de logistică Mainfreight ne-a oferit suportul necesar pentru a oferi servicii integrate de logistică, adaptate nevoilor fiecărui client în parte, oriunde în lume şi pe toate canalele de transport. Aşteptăm de la 2015 o stabilizare a mediului economic care să ne menţină într-un ritm de creştere constantă. Suntem încrezători că acest lucru este posibil şi că 2015 va aduce mai multă predictibilitate pentru a putea dezvolta proiecte noi şi proiecţii realiste ” a declarat Emil Ion, managing director al Wim Bosman România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *