Curse noi, cu TAROM

tarom2222222222222222

TAROM își dezvoltă portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018. Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Chișinău-Timișoara și Constanța-Chișinău vor fi cursele noi, inaugurate de TAROM pentru pasageri în această vară.
Compania națională TAROM va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate.
„Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasageri. TAROM a pregătit 6 rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei TAROM. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasageri”, a subliniat Wilhelm-Werner Wolff, CEO TAROM.
Dezvoltarea flotei TAROM cu două aeronave tip Boeing 737-800 NG a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasageri. Oficialii TAROM spun că au țintit atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *