De Halloween, hai la Antipa!

girafa

De Halloween, agenția de publicitate Armada, împreună cu Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, îi îndeamnă pe tineri să nu le fie frică să meargă la muzeu! Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrarea gratuită la “Antipa”!
Organizatorii acțiunii spun că, din păcate, mulți tineri au o reținere în a merge la muzeu și că mersul la film sau o ieșire la bere sună, din păcate, uneori mai bine.
De aceea, în fiecare săptămână, la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, se organizează expoziții interesante și evenimente din care cu toții avem ceva de învățat.
Pentru a facilita accesul la un astfel de eveniment, a apărut ideea Girafantoma. Este Girafa “Antipa” care s-a gândit să se costumeze în fantomă de Halloween. Mai mult decât atât, este dornică să facă selfie-uri cu oricine dorește. Cei care postează selfie-ul împreună cu #girafantomapepaginilelor sunt recompensați, pe 31 octombrie, cu intrare gratuită la muzeu.
“E o invitație spre mai bine, practic. Fiecare tânăr care ajunge în muzeu va fi mai bogat și odată cu el, vom fi și noi. E genul de câștig care nu se simte în portofel, ci în ceea ce ne definește pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decât orice aspect material”, spune Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada.
Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” își dorește să contribuie la educarea și culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o luptă care nu se termină niciodată. Fiecare expoziție, fiecare eveniment are în spate efortul susținut pe care echipa “Antipa” îl depune constant fără să obosească.
„Mesajul pe care încercăm să-l transmitem tuturor este că în știință lucrurile nu trebuie să fie neapărat mereu foarte sobre; adesea este important să descoperim latura amuzantă a muncii de cercetător”, consideră Luis Ovidiu Popa, director general al Muzeului Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.
Colaborarea dintre agenția de publicitate Armada și Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” aduce împreună oamenii cu dorința de a lupta pentru același lucru. Sunt cei care nu se lasă ușor și care nu vor să renunțe la ideea că lumea poate fi mai bună.
Nu uitați să nu vă fie frică de muzeu! Intrați! E de bine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *