De la Iași la București, cu Blue Air, de două ori pe zi

BLUE-AIR1

Blue Air lansează, în premieră, zborurile interne pe ruta București-Iași- București, cu două frecvențe pe zi. Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 47.90 euro/segment  (TVA și taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin call center sau la cele peste 3.000 de agenții partenere.
„Zborurile interne au reprezentat întotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitărilor primite din partea pasagerilor și ne bucurăm că astăzi putem să le îndeplinim nevoile prin introducerea rutei București-Iași și retur, iar acest lucru a fost posibil și cu sprijinul reprezentanților Aeroportului Internațional Iași”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.
El a adpugat că ruta Iași-București și retur se alătură zborurilor deja disponibile în orarul de iarnă 2015/2016, începând cu 25 octombrie și se va opera cu aeronave moderne de tip Boeing 737. „Acest tip de avion oferă pasagerilor siguranță, un confort sporit, o durată redusă de zbor și poate opera în condiții meteo cu vizibilitate redusă”, a mai spus Gheorghe Racaru.
Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Orar de zbor

07.00 Iași – 08.00 București
07.30 București – 08.30 Iași
19.30 Iași – 20.30 – București
20.30 București – 21.30 Iași

Rute Blue Air

–        din București: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
–        din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano (Bergamo), Paris, Roma, Torino

–        din Sibiu: Stuttgart
–        din Constanța: Milano (Bergamo)
–        din Larnaca: Atena, Salonic
–        din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *