De la Iași la Köln Bonn

aeroport_iasi

De pe 3 iunie, se poate zbura de la Iași direct la Köln Bonn și retur. Cursa este operată de compania Blue Air și are o frecvență de două ori pe săptămână: luni și vineri.
Introducerea noii curse spre centrul Europei are loc la două luni de la lansarea curselor Iași-Barcelona, respectiv Iași-Bruxelles, cu același operator aerian. Iași-Köln Bonn este, practic, a treia cursă externă directă, introdusă în programul de zbor de la Aeroportul Iași, din acest an.
„Aeroportul Iași reprezintă cea mai nouă bază Blue Air, operațiunile noastre de aici înregistrând o creștere semnificativă din 25 octombrie 2015, când am poziționat prima aeronavă Boeing 737 pe aeroport. Astfel, ne bucurăm enorm să ne extindem prezența pe Aeroportul Iași, prin deschiderea rutei #7, către Köln Bonn”, a spus Gheorghe Răcaru, directorul general al Companiei Blue Air.
„Noua destinație spre Germania, cunoscută ca un puternic centru economic al Europei, creează noi premise privind dezvoltarea Iașului și a întregii Regiuni de Nord-Est. Köln este fundamental important pentru mediul de afaceri din Iași, dar și pentru orizontul investițiilor străine în zona noastră. În același timp, Köln are adresabilitate turistica, iar prin poziționarea sa foarte bună în Germania și legătura cu toate autostrăzile, permite fiecărui vizitator să ajungă facil în orice zonă dorește. În plus, de beneficiile acestei noi rute se vor bucura concetațenii noștri care muncesc sau locuiesc acolo și care au astfel posibilitatea să se întâlnească mai des cu familiile lor. Nu în ultimul rând, legătura Iașului cu această nouă destinație înseamnă șansa realizarii de schimburi culturale între cele două orașe”, a declarat Marius Bodea, președintele CA al Aeroportului Internațional Iași.

Orarul de zbor Iași-Köln Bonn

LUNI :                                                   VINERI:

IAS 07:00 – CGN 08:45                         IAS 17:00 – CGN 18:45

CGN 09:30 – IAS 13:00                        CGN 19:30 – IAS 23:00

Biletele pentru Iași-Köln Bonn și retur pot fi achiziționate și de pe site-ul companiei: www.blueairweb.com.

* * *
În prezent, de pe Aeroportul Iași se poate zbura spre 16 destinații externe directe, șase dintre acestea fiind operate de compania Blue Air: Paris (Beauvais), Londra (Luton), Roma (Fiumicino), Barcelona (El Prat), Bruxelles (Zaventem) și Köln Bonn, toate cu două frecvențe săptămânale. De asemenea, cu operatorul Blue Air există zboruri spre Otopeni, iar de la 1 octombrie 2016 vor deveni operaționale cursele Iași-Cluj-Timisoara-Iași, precum și Iași-Timișoara-Cluj-Iași.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *