DKV Euro Service extinde transparența prețurilor carburanților în Uniunea Europeană în trei noi piețe

dkv11

Furnizorul de carduri de combustibil și de servicii DKV Euro Service le oferă clienților informații actuale cu privire la prețurile din și mai multe țări ale Uniunii Europene. Astfel, după Germania și Franța, autoritățile din Italia, Spania și Portugalia pun la dispoziție în timp real date cu privire la prețurile carburanților, iar acestea pot fi folosite pentru produsele DKV.
„Salutăm decizia autorităților de a ne pune la dispoziție datele deținute cu privire la prețuri pentru produsele noastre”, a declarat Dirk Simon, Head of Fuel & Payment Autorisation DKV Euro Service. „Cu cât transparența privind prețurile este mai mare, cu atât crește valoarea adăugată pentru clienți și cu atât mai individuale devin conceptele de produse și servicii pe care le dezvoltăm împreună cu clienții”.
Până în prezent, informațiile cu privire la prețurile din afara Germaniei se bazau pe datele tranzacțiilor furnizorilor de carduri de carburanți. În consecință, nu existau informații curente cu privire la prețuri pentru stațiile de carburanți mai puțin frecventate. Rămâne de văzut dacă transparența prețurilor și în alte părți din Uniunea Europeană va produce efecte similare cu cele ale înființării Departamentului pentru transparența pieței din cadrul Autorității Federale pentru Carteluri din Germania.
„Vom supraveghea piața cu atenție și ne vom informa clienții din timp cu privire la modificări”, a afirmat Dirk Simon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *