DKV extinde rețeaua de distribuție din Spania cu 600 de stații de alimentare

dkv

Clienții DKV Euro Service din Spania pot de acum să alimenteze la 600 de stații suplimentare. Acestea sunt situate pe rute foarte frecventate și la cele mai importante noduri – atât în interiorul, cât și în apropierea graniței, de exemplu, pe autostrăzile de-a lungul coastei mediteraneene și frontierei portugheze, precum și la intersecțiile de trafic Irún și La Jonquera de lângă granița cu Franța.

„Din moment ce prețurile la combustibili în Franța sunt mult mai mari decât în Spania din cauza ratei mari de impozitare pe carburanți, mulți dintre clienții noștri alimentează în apropierea frontierei”, spune Sven Mehringer, directorul departamentului Fuel / Energy and Vehicle Services DKV Euro Service. În același timp, am făcut rețeaua noastră de aprovizionare și mai atractivă pentru transportatorii care vor conduce exclusiv în Spania”, se arată într-un comunicat de presă al DKV.

Rețeaua de aprovizionare DKV din Spania va crește astfel la 4.345 de stații. Acestea pot fi găsite atât prin DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

Informații suplimentare pot fi găsite pe www.dkv-euroservice.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *