DKV își consolidează drumul către sustenabilitate

DKV_1CSR_Report (002)

DKV Mobility a publicat de curând raportul de responsabilitate corporativă care poate fi descărcat de pe website-ul companiei. Raportul acoperă domeniile de activitate din diferite zone: piață, mediu, angajați și societate, iar acesta a fost bazat pentru prima dată pe standardul internațional recunoscut GRI (Global Reporting Initiative). De asemenea, furnizorul de servicii de mobilitate pune accent pe sustenabilitate din punctul de vedere al strategiei și personalului.

Dezvoltarea celei mai mari rețele de puncte de încărcare electrice din Europa

Încă de la începuturile proiectului Charge4Europe – produsul asocierii dintre innogy și DKV – DKV Mobility a insistat în dezvoltarea celei mai mare rețele de stații pentru încărcarea mașinilor electrice și hibride. În acest moment, rețeaua de alimentare pentru vehiculele electrice deja este formată din 80.000 de puncte de încărcare și este preconizat că va ajunge la peste 120.000 până la sfârșitul lui 2020. În afară de punctele publice de încărcare, furnizorul de servicii pentru mobilitate oferă produse și servicii pentru facilitarea încărcării acasă (@home) și la serviciu (@work).

Accent puternic pe combustibili alternativi și digitalizare

DKV adaugă 5.000 de stații de alimentare în fiecare an, cu un accent puternic pus pe stațiile de alimentare multi-energy care nu oferă doar combustibili convenționali, dar și combustibili alternativi precum Gazul Petrolier Lichefiat. Totodată, compania se concentrează pe digitalizare: în iunie 2020, a fost lansat DKV LIVE, un sistem complet de telematică cu o platformă digitală puternică. Acesta este conceput să vină în ajutorul companiilor de transport pentru a reduce emisiile de CO2 prin conducerea eficientă din punctul de vedere al energiei, gestionarea economică a stocării și transparență deplină pe tot parcursul lanțului de aprovizionare prin serviciile Track&Trace și Estimated time of Arrival (ETA).

Mark Erkens este desemnat Head of Sustainability & New Mobility

DKV este hotărâtă să integreze cât mai în detaliu rădăcinile sustenabilității în cadrul organizației. Pe 1 septembrie 2020, Mark Perkins va fi numit Head of Sustainability & New Mobility. Împreună cu consiliul de administrație, el va promova sustenabilitatea atât intern, cat și extern, și va continua să progreseze cu promisiunea DKV „Lead in Green” – ex: de a deveni liderul de piață în furnizarea produselor sustenabile din această industrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *