Ekol achiziționează 150 de camioane ecologice Mercedes-Benz Actros

Ekol Mercedes filo_1

Ekol continuă să-şi consolideze flota prin achiţionarea a 150 de camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LsnRL. Ahmet Musul, Chairman Ekol şi Levent Demir, General Manager Procurement, Administration and Investments au participat la ceremonia de primire a noilor camioane, ce a fost avut loc pe data 17 septembrie, 2018. Evenimentul a  fost găzduit de Süer Sülün, CEO Mercedes-Benz Türk, la sediul central Mercedes-Benz din Esenyurt, Istanbul.

Ekol îşi extinde flota cu 150 de camioane grele, model Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL 4X2, eco-friendly, echipate cu motoare Euro 6, de ultimă generaţie. În prezent, în flota Ekol există aproape 2000 de camioane grele marca Mercedes-Benz.

Ekol este operatorul logistic cu una dintre cele mai mari flote din Europa, deţinând 5500 de vehicule. Privind cea mai recentă investiţie, Ahmet Musul, Chairman Ekol, declară: “Colaborarea dintre Ekol şi Mercedes-Benz durează deja de 10 ani. Aşadar, cunoaştem foarte bine calitatea pe care ei o oferă şi, de aceea, vom continua să adăugăm în flota noastră mai multe camioane grele marca Mercedes. În urma acestei achiziţii, camioanele Mercedes deţin o pondere de 90% din flota Ekol. Însă, parteneriatul nostru cu Mercedes-Benz nu se limitează la achiziționarea de noi camioane. Încă din anul 2008, Ekol transportă componente auto ale brandului Mercedes-Benz către fabricile sale din Europa. Suntem încrezători că parteneriatul  durabil şi profitabil cu Mercedes-Benz Türk va continua şi în anii următori.”

Levent Demir , Procurement, Administration and Investments General Manager Ekol, declară: “Încrederea în brandul Mercedes-Benz Türk stă la baza alegerii noilor modele de camioane grele Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL. Aceste vehicule fabricate în Turcia sunt eco-friendly și preferate de șoferii noștri, fiind ușor și confortabil de condus. Centrele lor de servicii domestice și internaționale, contractele de mentenanță pe care le oferă, flexibilitatea și serviciile la fața locului reprezintă elemente esențiale care ne ajută să îmbunătățim viteza și calitatea operațională.”

Süer Sülün, CEO Mercedes-Benz Türk, a subliniat caracteristicile remarcabile ale camioanelor produse în Fabrica Mercedes-Benz Türk, Aksaray: “Suntem mândri să livrăm astăzi 150 de camioane Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL către Ekol Logistics. Colaborarea cu Ekol a început în 2008 și, în prezent, Ekol se evidențiază prin abordarea sa impecabilă în ceea ce privește serviciile în sectorul logistic. Datorită unui parteneriat puternic ce se desfășoară deja de un deceniu, am avut ocazia să livrăm numeroase vehicule către Ekol Logistics, iar astăzi celebrăm această colaborare printr-o nouă livrare de camioane. Începând din 2010, producem camioane Actros pentru piața locală și internațională, conform standardelor Mercedes-Benz. Toate vehiculele sunt produse în fabrica noastră, înființată în 1986, în Aksaray, chiar în inima Anatoliei”. İsmet Emre, Board Member Gülsoy Otomotiv, Mercedes-Benz Dealer, a declarat în timpul ceremoniei: “Echipat cu motor Euro 6, modelul Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL reduce considerabil consumul de combustibil și ajută la eficientizarea costurilor. Noile camioane se remarcă prin costuri de întreținere mai mici cu până la 20%, performanțe excelente pe șosea și service la intervale de 120.000 de km. Pe lângă valoarea ridicată la revânzare, noul model de camion satisface nevoile utilizatorilor de vehicule grele, oferind confort, siguranță și un design special. De aceea, Mercedes-Benz a fost prima alegere Ekol în 2008. Contractul de achiziționare propune un pachet complet de servicii, precum mentenanță periodică, repararea pieselor și o garanție extinsă. Sperăm să vă bucurați de alegerea făcută.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *