Ekol lansează în Polonia un proiect logistic complex pentru Regatta Ltd.

EKOL Logo111

La începutul lunii ianuarie, Ekol a înființat o filială în Suedia și continuă să se dezvolte în toate filialele deja existente, precum și să-și extindă gama de servicii. În prezent, Ekol Logistics lansează un proiect logistic complex în filiala din Poznań, Polonia.
“Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu Regatta, cel mai iubit brand britanic de îmbrăcăminte și echipamente outdoor. Noul nostru client va beneficia de serviciile noastre de depozitare, VAS, picking și, în viitor, vor fi oferite și servicii de antrepozitare. În prima etapă a proiectului, aproximativ 4000 SKU cu aproximativ 650.000 de bucăți vor fi depozitate pe o suprafață de 2.000 metri pătrați, în sistem de rafturi înalte. După implementarea cu succes a primei etape, vom extinde serviciile oferite și pentru alte țări europene și, de asemenea, vor crește volumele de mărfuri depozitate”, a declarat Marcin Trawczyński, Branch Manager Ekol Poznań.
Cei mai mulți clienți Ekol provin din sectoarele hi-tech, fashion, retail, industrii, FMCG și sănătate. Compania deține know-how-ul din sectorul fashion, dat fiind faptul că 16% din cifra de afaceri a Grupului vine din acest sector.
Industria fashion a devenit din ce în ce mai solicitantă, având în vedere frecvența mărită a lansării colecțiilor. Trendurile din industrie trebuie urmărite îndeaproape pentru a oferi cele mai bune soluții logistice.
“Am ales Ekol deoarece ne poate oferi toate avantajele pe care noi le așteptăm de la partenerii noștri 3PL. Compania deține o vastă experiență în acest sector, iar în filiala din Poznan lucrează o echipă foarte bine pregătită. Suntem nerăbdători să dezvoltăm acest parteneriat pe termen lung“, a declarat John Mulvihill, Group Commercial Manager, Regatta Ltd.
Ekol a intrat pe piața din Polonia în luna mai 2015, iar acum operează în 6 orașe (Warsaw,  Poznań, Sosnowiec, Łodź, Wrocław și Tychy). Câștigarea acestui tender și implementarea proiectelor în sectorul fashion de către echipa Ekol din Poznań reprezintă un pas important în dezvoltarea know-how-ului pe care Ekol îl deține în industrie.
“Filiala din Sosnowiec furnizează servicii de transport, precum și soluții de logistică integrată. Continuăm să dezvoltăm gama de servicii logistice pentru întreaga piață din Polonia și, totodată, dezvoltăm și conexiunile noastre internaționale“, a declarat Arkadiusz Jastrzębski, Country Manager Ekol Polonia.
Ekol Polonia oferă conexiuni intermodale, de exemplu, între Polonia și Turcia, către și dinspre Iran, Grecia, Bulgaria, România sau Israel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *