Estafeta devine partener GLS în Mexic

GLS_Estafeta_fleet
GLS Group își extinde angajamentul pe continentul nord-american printr-un parteneriat. Începând cu iunie 2019, Estafeta Mexicana (Estafeta) va livra colete GLS în Mexic și, într-o următoare etapă, va alimenta colete pentru piețele europene, americane și canadiene în rețeaua GLS.

Estafeta este al doilea cel mai mare furnizor de servicii logistice, de curierat și de coletărie din Mexic și este a cincea cea mai mare țară din America, având o rețea vastă de peste 6.500 angajați. Infrastructura companiei include trei hub-uri și 57 de centre de operare. Șase avioane și 3.600 vehicule sunt utilizate pentru transport și livrare.

„Mulțumită colaborării cu Estafeta, clienții noștri din Europa și America de Nord vor beneficia de o rețea modernă și eficientă în Mexic și vor completa, astfel, operațiunile existente în SUA și Canada”, spune Saadi Al-Soudani, Director General Internațional la GLS. „Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat, deoarece cu America de Nord și Europa conectăm cele mai mari regiuni comerciale din lume”.

Ingo Babrikowski, Director General al Estafeta, consideră că există beneficii pentru expeditorii mexicani datorită noului parteneriat: „Spunem bun venit noului parteneriat cu GLS, deoarece suntem siguri că, lucrând împreună, vom putea oferi clienților noștri soluții și mai competitive pe piața europeană”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *