Expoziția IEAS 2017: Industrie și energie în mișcare!

IEAS 2016 no logo-348xxx

Între 19 și 22 septembrie va avea loc cea de a XIII-a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Evenimentul devenit tradiție pentru industriile automatizărilor și echipamentelor electrice vine în 2017 cu o nouă abordare, reunind în premieră și companii din domeniul energiei.
IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. Primul târg de profil din Romania se adresează tuturor celor interesați să discute cu principalii furnizori de energie, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și mai noi informații.
Expoziția tehnică IEAS 2017 se derulează în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și aduce împreună peste 80 de expozanți. Vizitatorii au acces la cele mai noi tehnologii și informații din industrie, iar companiile pot accesa oportunități de afaceri cu zona asiatică și China, prin intermediul unor parteneri precum Centrul Român al Energiei – CRE.
Ediția cu numărul XIII a IEAS a fost plasată sub tema inovației și a inclus lansarea competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. Concursul a beneficiat de sprijinul unor parteneri universitari prestigioși, iar proiectele finaliste vor fi expuse în cadrul IEAS 2017.
Evenimentele IEAS 2017 propun o agendă dinamică. În 19 septembrie sunt programate deschiderea oficială, workshop-uri cu participarea mediului academic și Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Ziua de 21 septembrie va fi dedicată sferei de business și oferă conferințe de industrie și sesiuni de networking.
Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric.
Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017se face pe bază de invitație.
Înregistrează-te și câștigă Business Passport-ul IEAS aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *