Acasă » Pe categorie » Fără categorie

Brambles și CHEP deschid calea către un lanț de aprovizionare regenerativ  la COP26

Brambles, liderul logistic în soluții pentru lanțul de aprovizionare, care operează prin intermediul brandului CHEP, a fost printre primele companii distinse cu Terra Carta Seal la Conferința ONU privind schimbările climatice COP26 din 2021.

ROCA Investments, un brand Impetum Group, anunță finalizarea tranzacției prin care vinde Frigotehnica, lider național și regional pe piața soluțiilor de frig, către VINCI Energies, holdingul din România al gigantului VINCI, lider mondial în construcții și energie care înregistrează venituri totale de peste €50 miliarde, este activ în 120 de țări și are peste 220.000 angajați.

Citește mai departe …

Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, anunță prezența unui autobuz Urbino 12 cu hidrogen în București, în urma unei colaborări cu Societatea de Transport București STB și Primăria Municipiului București. Astfel, cetățenii Capitalei au ocazia să circule cu autobuzul cu hidrogen marca Solaris, vehiculul urmând să funcționeze în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie pe traseul liniei 336.

Citește mai departe …

MOL România a demarat pregătirile lucrărilor de construcție pentru șase dintre cele 14 stații de servicii pe care urmează să le realizeze, în baza contractelor de concesiune de servicii în vederea utilării/dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii încheiat cu CNAIR la începutul acestui an.

Citește mai departe …

Tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente, pot obține finanțare pentru acoperirea costurilor școlii de șoferi.

Citește mai departe …

A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice în Portul Constanța”, proiect cu finanțare europeană, prin Programul Operațional Infrastructura Mare. Valoarea contractului de finanțare este de 113.390.408,47 lei (inclusiv TVA).

Citește mai departe …

Rădăcini Grup, unul dintre cele mai longevive business-uri din România, îl numește pe Darius Madadi în funcția de CEO al Rădăcini Auto, divizia cu cea mai mare pondere în afacerile grupului (76%). Acesta va fi responsabil de dezvoltarea companiei, prin implementarea unei strategii care să urmărească nevoile actuale ale pieței, în contextul evoluției industriei la nivel global.

Citește mai departe …

Nokian Tyres, inventatorul anvelopelor de iarnă, dezvoltă anvelope moderne și revoluționare din anul 1934. În tot acest timp, aspirația pentru siguranță maximă și calitate premium au stat la baza tuturor anvelopelor produse.

Citește mai departe …

IWG, cel mai mare operator global de spații de lucru flexibile, reprezentat în România de brandurile Regus și Spaces, deschide în sistem de franciză, alături de Transinvest, primul spațiu de coworking din regiunea Transilvaniei, în Cluj-Napoca.

Citește mai departe …

În urma unui nou parteneriat tehnologic la nivel global între Daimler Mobility și Visa, Daimler va oferi plăți „native” în mașină.

Citește mai departe …