Acasă » Pe categorie » Fără categorie

WebEye a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 15% în anul financiar încheiat la 31 mai 2018

Furnizorul de soluții telematice WebEye Romania a raportat o cifră de afaceri de 3.942.245,15 euro pentru anul financiar 1 iunie 2017 – 31 mai 2018, cu 15% mai mult față de anul financiar precedent și estimează că va avea o creștere de 5.000 de soluții active noi în 2018.

Ieri seară, circulația pe o porțiune din Autostrada A2 – la km 20+000 Calea 2, sensul de mers Constanța-București, a fost închisă. Motivul: din cauza temperaturii ridicate a apărut fenomenul de dilatare, ceea ce a cauzat o deformație a plăcilor de beton din ciment ale sistemului rutier. Traficul a fost deviat pe breteaua parcării din zona respectivă.

Citește mai departe …

CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, constată, în ultima perioadă, o creștere accentuată a cererii pe piața locală a serviciilor de management de proiect. Reprezentanții agenției estimează o majorare de peste 20% a acestui segment în 2018. Potrivit CBRE, această tendință se va menține și pe viitor, pentru că experiența din piață a dovedit că investiția în serviciile profesionale de gestionare a proiectului generează economii care acoperă de câteva ori onorariul consultanților implicați.

Citește mai departe …

Aparatele vor fi livrate până în anul 2023, dar între timp va continua înnoirea flotei TAROM.
Comanda face parte dintr-un contract mai amplu care, pe lângă cumpărarea celor cinci aparate Boeing 737-MAX 8, prevede și începerea procedurilor pentru ca Direcția Tehnică a TAROM să devină partener oficial Boeing, precum și achiziția în leasing operational a celor două aeronave 737-800 Next Generation, aflate deja în flota TAROM.

Citește mai departe …

În România, 5% dintre accidentele rutiere mortale sunt produse ca urmare a consumului de alcool, în contextul în care rapoartele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii înregistrează o rată de 8,7 decese într-un an la 100.000 de locuitori.

Citește mai departe …

Numărul turiștilor români care au vizitat Israelul în primele cinci luni din 2018 a crescut cu peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut, de la 38.000 la 56.900 de vizitatori.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.

Citește mai departe …

CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a analizat evoluția segmentului serviciilor de administrare a proprietăților, în ultimii ani, în România. Conform reprezentanților CBRE, tendința este de creștere semnificativă a procentului de externalizare pe acest segment.

Citește mai departe …

Operatorii de spaţii de co-working au ȋnchiriat ȋn prima jumătate a acestui an spaţii de birouri de aproape 20.000 de metri pătraţi în clădiri existente sau aflate ȋn dezvoltare ȋn Bucureşti, avȃnd o pondere de 13,4% ȋn volumul total de tranzacţii, estimat la aproximativ 150.000 de metri pătraţi, potrivit datelor Cushman & Wakefield Echinox.

Citește mai departe …

Mâine, 06.07.2018, în intervalul orar 1230 – 1500, traficul rutier va fi închis în tunelul situat pe drumul naţional DN 7C (Transfăgărășan), cuprins între km 115+926 – km 116+808.

Citește mai departe …