Acasă » Pe categorie » Fără categorie

Taximetriștii, în război cu UBER

Taximetriştii şi transportatorii protestează în Piaţa Victoriei din Capitală, nemulţumiţi de pirateria din domeniu, inclusiv cu ajutorul aplicaţiei UBER. Protestul, organizat de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), a fost autorizat de Primăria Capitalei şi se va desfăşura miercuri şi joi, între orele 9.30 şi 21.00.

În cadrul conferinței de presă ce a avut ca scop prezentarea noii viziuni Logistics 4.0, precum și a noii identități vizuale Ekol, Ahmet Musul, Chairman Ekol, a declarat: “Industria 4.0 oferă oportunități nelimitate pentru industria de logistică, deoarece este implicată în toate procesele existente, de la primul producător până la consumatorul final. Astfel, putem menționa transformarea care a survenit în conceptul «7 rights of logistics»: furnizarea cantităţii potrivite din produsul potrivit, de la sursa potrivită, în maniera potrivită, la momentul potrivit, pe un traseul potrivit și la un preț potrivit. Astăzi, ca o companie de logistică integrată, Ekol oferă o perspectivă definitorie pentru domeniul logisticii, inspirată de Industria 4.0. A fi «destul de bun» nu a fost niciodată suficient pentru noi. Credința noastră în transformare continuă și dinamică ne ghidează către creştere și dezvoltare în fiecarezi. Suntem conștienți de faptul că nici un alt mijloc nu poate duce la succes. Vom continua să fim o sursă de inspirație pentru industrie prin folosirea tehnologiiilor de ultimă oră, pentru a oferi servicii avansate și personalizate clienților.”

Citește mai departe …

În perioada 20 – 23 aprilie, importatorul Auto Italia va fi prezent la Salonul Auto de la Romexpo cu modele 4×4 și sport, expuse pe o suprafață de 500 mp2. Premierele anunțate sunt Noul Jeep® Grand Cherokee Trailhawk, Jeep Renegade Night Eagle, Alfa Romeo Giulia Veloce și Fiat Tipo Hatchback.

Citește mai departe …

Pentru intervalul 20 aprilie, ora 9 – 21 aprilie, ora 14, ANM a anunțat cod galben. Vor fi precipitaţii în general însemnate cantitativ, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte, intensificări ale vântului. În intervalul menţionat vor fi precipitaţii mai ales în regiunile estice și centrale, unde cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp.
În Moldova și Transilvania treptat vor predomina ninsorile, iar în zona deluroasă din sudul țării, precum și în deltă, vor fi precipitații mixte. La munte va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă.

Citește mai departe …

CFR Călători informează că în luna aprilie 2017 campania „Trenuri curate – călătorii minunate” va continua la nivel național, atât în trenuri și cât și în locațiile feroviare proprii. Campania are scopul de a oferi publicului un climat plăcut de călătorie, constă în acțiuni de curățenie și igienizare și se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și pasagerilor deopotrivă.

Citește mai departe …

CNAIR SA informează că în perioada 06.04.2017 – 07.04.2017 se va efectua un transport cu depășiri pentru care au fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta: Vama Borș – DN1 – DJ190 – DN19 – Biharia – DN19E – DN1P – DN1 – Aleșd – Huedin – Gilău – A3 – Câmpia Turzii – DN15 – Luduș – Iernut – Unghieni – DJ151D – Acatari – Hetiur – DC59 – DC58 – DN14 – Sighișoara – DN13 – Centura Brașov – DN1A – Săcele – Blejoi – DN1B – Centura Ploiești – A3 – Centura Biucurești – A2 – Constanța – A4 – Sanatoriul Agigea – Constanța Poarta 7.

Citește mai departe …

Conform celor mai recente date ale Institutului Federal de Statistică, în anul 2016 Germania a înregistrat peste 880.000 de înnoptari ale turiștilor români și o creștere procentuală de 10,1% față de anul anterior, când s-au înregistrat 801.705 înnoptări. Având în vedere numărul de turiști cazați pe teritoriul german, România a avut una dintre cele mai mari creșteri față de țările din regiune.
Cu o cotă de piață de 12%, Germania este pe locul al doilea ca destinație din Europa, pentru turiștii români. Regiunea Bavariei (26,7%), Baden-Wruttemberg (19,4%) și Hessen (14,7) se numără printre zonele preferate. Turiștii români preferă sejururile lungi, de peste 4 zile, și au un buget zilnic de aproximativ 64 euro.

Citește mai departe …

UPS îmbunătățește serviciul Flex™ Global View, un instrument de gestionare și monitorizare a transporturilor de mărfuri cargo aeriene, navale și feroviare, ce oferă suplimentar date despre stocuri, comenzi de achiziții și intrări vamale.

Citește mai departe …

Nu există, probabil, români care să fi zburat cu avionul şi să nu se fi lovit de problema întârzierii curselor. Puţină lume ştie, însă, că pasagerii au drepturi foarte clare stabilite prin legislaţia europeană şi că pot obţine despăgubiri dacă operatorii aerieni nu îşi respectă angajamentele. Exact cu acest scop a fost lansată o platformă online prin intermediul căreia îşi pot revendica drepturile, fără un mare efort.

Citește mai departe …

TAROM lansează oferta de primăvară “Cu drag, de la TAROM”, cu prețuri începând de la 39 de euro pentru rute interne şi de la 79 de euro pentru rute internaţionale.
Cumpărați bilete de avion pe www.tarom.ro şi puteți intra în cursa pentru cele 20 de vouchere-cadou.

Citește mai departe …