Acasă » Pe categorie » Fără categorie

De la București la Baia Mare, cu TAROM, vinerea

TAROM a decis introducerea celei de-a şasea frecvenţe cu destinaţia Baia Mare începand cu data de 19 Aprilie 2019, când va avea loc primul zbor. În intervalul 19 aprilie 2019 – 25 octombrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de vineri

Cea mai mare despăgubire obținută de către echipa FlightClaim.ro a depășit 20.000 de euro și a fost pentru grup de 40 turiști care se întorceau acasă din vacanță în Republica Dominicană. Fiecare dintre ei a primit o compensație de 600 euro.

Citește mai departe …

Scania organizează cea mai mare competiție auto din lume – Scania Driver Competitions – o serie de provocări care adună peste 350.000 de șoferi profesioniști cărora le sunt testate competențele auto. Producătorul Nokian Tyres asigură echiparea tuturor camioanelor folosite în cadrul acestei competiții finlandeze cu anvelope de top.

Citește mai departe …

UPS a lansat un nou serviciu inovator de livrare a probelor medicale cu ajutorul unor drone fără pilot, printr-o colaborare cu Matternet, lider în tehnologii pentru drone autonome. Programul se desfășoară în cadrul spitalului și campusului WakeMed din Raleigh, Carolina de Nord, SUA, cu supervizarea Administrației Federale de Aviație (FAA) și Departamentului de Transporturi din Carolina de Nord (NCDOT). Acest zbor marchează începutul a numeroase zboruri zilnice care vor pleca din campusul WakeMed Raleigh.

Citește mai departe …

Registrul Auto Român și Brigada Rutieră continuă acțiunile pentru depistarea vehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care creează disconfort fonic. În ultima perioadă, Poliția Rutieră a primit numeroase petiții din partea cetățenilor deranjați de zgomotul produs de anumite vehicule care au sistemul de evacuare modificat.

Citește mai departe …

Eliminarea taximetriei va afecta peste 150,000 de familii, însumând peste 600.000 de persoane. Dacă tot se dorește un transport alternativ, poate fi introdus un capitol distinct în Legea 38/2003, unde să se prevadă și această activitate, dar să fie limitată, să respecte aceleași reguli ca și noi, în ceea ce privește autorizarea, controlul și fiscalizarea, controlul autorităților în drept, precum și numărul limitat de mașini.

Citește mai departe …

Academia TITI AUR și SKODA România vor da startul unei curse unice în România, un studiu de caz al efectelor oboselii la volan, una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave din toată lumea.

Citește mai departe …

Industrie Mică Prahova SA şi blogul de companie Drumul în siguranţă continuă campania de promovare a siguranţei rutiere pentru copii Siguranţa ta contează şi în trafic! Derulată în urmă cu câţiva ani, campania s-a bucurat de un real succes în rândul celor mici, fiind primită cu entuziasm şi din partea educatorilor.

Citește mai departe …

CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a analizat evoluția pieței locale de terenuri, în 2018. Suprafața totală tranzacționată în 2018 destinată proiectelor de spații de birouri, spații comerciale, rezidențiale sau industriale este de aproximativ 140 ha.

Citește mai departe …

Turismul german înregistrează un rezultat record în anul 2018, pentru a noua oară consecutiv: conform cifrelor provizorii oferite de Oficiul Federal de Statistică, 87.7 milioane de înnoptări ale turiștilor străini au fost înregistrate în unități de cazare, din ianuarie până în decembrie. Comparativ cu anul precedent, sunt cu 3.8 milioane mai multe nopți petrecute în Germania, însemnând o creștere de 5%.

Citește mai departe …