Acasă » Pe categorie » Fără categorie

A1, Orăștie-Sibiu, se închide mâine, 10.10.2019, pentru 24 de ore

Mâine, 10.10.2019, circulația rutieră va fi închisă pe autostrada Orăștie – Sibiu între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda (A10).

Getac a anunțat lansarea noului program Getac SelectTM, care oferă o abordare mai rapidă și mai eficientă pentru extinderea vânzărilor în mai multe industrii, precum: producție industrială, utilități, transport și logistică, resurse naturale, energie și siguranță publică.

Citește mai departe …

Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iași în august 2020 odată cu lansarea celor șase rute noi către Barcelona, Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino și Verona, precum și cu creșterea frecvențelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles și Tel Aviv. Biletele către aceste destinații mult așteptate pot fi deja achiziționate de pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil cu prețuri ce pornesc de la doar 119 RON*.

WIZZ își extinde continuu rețeaua din România și creează tot mai multe oportunități de călătorie cu cea mai verde flotă din Europa**; WIZZ a anunțat deja 13 noi rute în acest an care conectează România cu restul Europei și nu numai.

Citește mai departe …

În perioada 18.09.2019 – 21.09.2019, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Oltenița Port – DN4 – Oltenița – DN4 – Intersecția (DN4 cu DN Centura București) – DN CB – Intersecția (DN Centura București cu DJ401).

Citește mai departe …

În urma achiziției TomTom Telematics de către Bridgestone Europe (Bridgestone) la 1 aprilie 2019, Bridgestone a anunțat că numele companiei TomTom Telematics va deveni Webfleet Solutions, începând cu 1 octombrie 2019.

Citește mai departe …

One Cotroceni Park are o zonă de retail de dimensiunea unui mall

Proiectul One Cotroceni Park, dezvoltat de One United Properties pe un teren de 5,8 hectare din București, va da o nouă dimensiune conceptului Work – Live – Shop de pe piața locală, oferind viitorilor angajați și rezidenți care vor locui în cadrul proiectului o zonă de retail cu o suprafață de aproape 15.000 de metri pătrați, comparabilă cu cea a unui centru comercial de dimensiuni medii.

Citește mai departe …

Data de 24 septembrie este ziua în care companiile de transport de sub tutela Ministerului Transporturilor sărbătoresc Ziua Libertății de Mișcare (ZLM). Pentru al cincilea an la rând, CFR Călători marchează această zi prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.

Citește mai departe …

Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, a înregistrat sute de mii de călătorii în primele luni de trafic în Bucureşti, dintre care peste 100.000 de călătorii efectuate în locul utilizării automobilelor, conform ultimelor rezultate ale unui sondaj realizat de către companie în rândul utilizatorilor activi.

Citește mai departe …

Conform datelor platformei de rezervări Travelminit.ro, luna septembrie a beneficiat de mult mai puține rezervări la hotelurile și pensiunile din România, unul dintre posibilele motive fiind și devansarea începerii școlii. Astfel, dacă în mod tradițional școala începe în a treia săptămână a lunii septembrie, în 2019 școala a început pe 9 septembrie, fapt ce a determinat turiștii români să renunțe la planurile de vacanță pentru a doua săptămână a lunii septembrie.

Citește mai departe …

Autovehiculele destinate uzului personal sau comercial devin din ce în ce mai digitalizate. Managementul flotei auto, diagnosticarea auto de la distanță, logistica bazată pe inteligență artificială, dezvoltarea unor autovechicule autonome și conectate la Internet sunt doar câteva exemple ale evoluției digitale din lumea auto.

Citește mai departe …