Acasă » Pe categorie » Fără categorie

“Cu drag, de la TAROM”

TAROM lansează oferta de primăvară “Cu drag, de la TAROM”, cu prețuri începând de la 39 de euro pentru rute interne şi de la 79 de euro pentru rute internaţionale.
Cumpărați bilete de avion pe www.tarom.ro şi puteți intra în cursa pentru cele 20 de vouchere-cadou.

Accident rutier grav: un microbuz, un camion şi o maşină s-au cionit pe drumul naţional (DN) 1, în judeţul Prahova, la Bărcănești. Două persoane (doi bărbați cu vârste de 30 și respectiv 45 de ani, șoferul autocamionului și cel al microbuzului) au murit, iar alte 8 au fost rănite.

Citește mai departe …

Odată cu lansarea KN Eurasia Express, Kuehne + Nagel oferă expedieri în regim LCL (mărfuri care ocupă o parte dintr-un container) între China și Europa. Noul serviciu completează serviciile existente de transport mărfuri import-export în regim FCL (container complet).

Citește mai departe …

Compania TAROM a suspendat operarea pe unele rute externe cu plecare din Iaşi, ca urmare a limitărilor impuse de indisponibilităţi din parcul de aeronave.
“Acest lucru a survenit din cauza faptului că din luna octombrie 2016 două aeronave A310 au fost retrase din flota TAROM ca urmare a deciziei conducerii companiei de la acel moment”, explică, într-un comunicat de presă, conducerea TAROM.

Citește mai departe …

DHL Express România organizează pe 17 iunie a opta ediție a Maratonului DHL Ștafeta Carpaților. Și în acest an, numeroase persoane publice, sportivi și vedete, susțin evenimentul. Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de vârstă. Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) și Ştafetă (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, oferă participanților un traseu unic, precum și bucuria de a susține performanța sportivilor paralimpici români.

Citește mai departe …

Pentru prima dată în istoria Studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă, prognoza de angajare este pozitivă în toate regiunile țării și în toate sectoarele de activitate analizate.
32% dintre angajatorii din România plănuiesc să-și sporească numărul de angajați în următorul trimestru, conform ediției aferente intervalului aprilie-iunie 2017 a Studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă. Dat fiind că doar 7% dintre angajatori au de gând să facă reduceri de personal și 60% nu intenționează nicio schimbare, Previziunea Netă de Angajare ajustată sezonier se situează la +16%, relativ stabilă comparativ cu trimestrul I/2017, dar cu 5 puncte procentuale mai puternică decât cea raportată în trimestrul II/2016. Previziunea Netă de Angajare se obţine făcând diferenţa dintre procentul de angajatori care anticipează o creştere a volumului total de angajări şi procentul de angajatori care prevăd o scădere a angajărilor în locaţia lor, în trimestrul următor.

Citește mai departe …

Luni, 13 martie 2017, TAROM lansează platforma de divertisment “TAROM AirFi”.
AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) şi conține o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri, etc. Totodată, pasagerii au posibilitatea de a-şi exprima opinia cu privire la serviciile oferite, prin completarea unui formular de feedback.

Citește mai departe …

Ericsson a lansat Connected Vehicle Marketplace, o soluție marcă proprie pentru a reduce complexitatea construirii ecosistemelor de servicii digitale dedicate vehiculelor conectate. Producătorii de echipamente originale, partenerii și șoferii vor putea contribui la dezvoltarea conectivității și inovației în industria auto.

Citește mai departe …

Firestone îşi continuă evoluţia în Europa, prin prezentarea noii game de anvelope în cadrul celei de-a 87-a ediţii a Geneva International Motor Show, între 9 şi 19 martie 2017. Standul Bridgestone şi Firestone: sala 6, numărul 6253.
La Salonul de la Geneva sunt expuse trei produse Firestone emblematice: Anvelopa Firestone Roadhawk, Anvelopa Firestone Vanhawk 2 și Firestone Destination HP.

Citește mai departe …

Mercedes-Benz România lansează prima sa campanie de brand – Pe urmele celor mai buni – prin care îşi propune să îi sprijine pe cei mai ambițioși români şi să evidenţieze parteneriatul de succes pe care l-a dezvoltat până acumla nivel local.

Citește mai departe …