Acasă » Pe categorie » Fără categorie

Piața investițiilor imobiliare: dintr-o piață de un miliard de euro, investitorii români și-au luat partea leului

CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a anunțat concluziile referitoare la evoluția pieței locale de investiții imobiliare, pe segmentele spațiilor de birouri, comerciale și industriale. Volumul tranzacțiilor încheiate în 2018 se situează la 940 milioane euro, un nivel similar cu cel înregistrat în 2017, dar cu 30% mai ridicat față de valoarea raportată în 2016. Pentru al patrulea an la rând, sectorul spațiilor de birouri a atras cel mai mare număr de tranzacții, cu 55% din totalul acordurilor încheiate în 2018.

În calitate de membre ale IATA, companiile TAROM și Blue Air anunță semnarea a două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii.

Citește mai departe …

Air France inaugurează noile cabine pentru zborurile pe distanțe lungi, disponibile exclusiv la bordul aeronavelor Airbus A330. Compania oferă o nouă experiență de călătorie pasagerilor în cabinele Business (36 de locuri), Premium Economy (21 de locuri) și Economy (167 de locuri). Până în anul 2020 vor fi reamenajate complet 15 aeronave, datorită unei investiții globale de 140 de milioane de euro.

Citește mai departe …

Începând cu 12.02.2019, Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport Bucureşti STB SA, începe distribuirea formularelor necesare pentru eliberarea abonamentelor de călătorie destinate pensionarilor care beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

Citește mai departe …

La această oră circulația rutieră se desfășoară normal pe DN 7A în localitatea Jiet, județul Hunedoara în urma intervenției drumarilor de la CNAIR.

Citește mai departe …

CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, anunță bilanțul evoluției pieței spațiilor de birouri din București în 2018. Cererile de închiriere au însumat 325.000 m2, iar 81% dintre spațiile tranzacționate sunt situate în clădiri de birouri de clasă A. Stocul modern de spații de birouri a ajuns la 2,91 milioane de metri pătrați, cu 144.000 m2 livrați în 2018, în creștere cu 15% față de 2017.

Citește mai departe …

CHEP, compania furnizoare de soluții pentru lanțul logistic, a devenit Top Employer Europe 2019, ca urmare a certificării obţinute în Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Belgia, Polonia și Irlanda din partea Institutului Top Employers Institute (TEI). Pentru a primi certificarea Top Employer Europe, companiile trebuie să obțină această recunoaștere în cel puțin 5 țări din reţea.

Citește mai departe …

Proprietarii autovehiculelor avariate de căderea accidentală a copacilor înghețați sau a blocurilor de gheață pot apela la asigurarea lor CASCO pentru a fi despăgubiți de companiile de asigurări; de regulă, polițele CASCO acoperă daunele produse de aceste riscuri.

Citește mai departe …

KLM Royal Dutch Airlines a introdus o facilitate utilă pentru familiile celor care călătoresc. Serviciul se numește “Family Updates” și permite pasagerilor să înceapă un grup WhatsApp pentru a-și menține prietenii și familia informați cu privire la starea zborului lor.

Citește mai departe …

Având în vedere alertele meteorologice transmise de către Administrația Națională de Meteorologie, conducerea Ministerului Transporturilor, a luat măsuri pe toate modurile de transport gestionate.

Citește mai departe …