Acasă » Pe categorie » Fără categorie

TransLogistica Expo își deschide porțile

Joi 12 octombrie, ora 12.00, TransLogistica EXPO își deschide porțile tuturor celor interesați de transport, logistică și industrii conexe! Ajunsă la ediția a 3-a, manifestarea expozițională „TransLogistica EXPO” este cel mai amplu eveniment dedicat transportului, logisticii si industriilor conexe din România și Sud-Estul Europei.
Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 octombrie la Romexpo, Pavilion C5 și include atât expoziția de transport și logistică, cât și o serie de evenimente menite să aducă răspunsuri și noutăți în subiecte de o importanță strategică pentru industrie.

Ekol a inaugurat Terminalul Ro-Ro Yalova, cea mai mare investiție portuară a sa și cea de-a 63-a poartă maritimă a Turciei. După doi ani de construcție și proceduri legale, Terminalul este acum funcțional, menit să ajute companiile care efectueaza importuri/exporturi către Turcia, fiind totodată un hub pentru alte destinații, precum Orientul Mijlociu.

Citește mai departe …

Ultima cursă de vacanţă a adus turiştii din Antalya pe Aeroportul Internaţional Timişoara la începutul lunii octombrie. Astfel, sezonul estival este acum oficial închis din punctul de vedere al curselor de vacanţă.
Vara acestui an a însemnat pentru Aeroportul Internaţional Timişoara un flux mult mai mare de pasageri care au plecat şi au sosit cu zborurile speciale introduse de companiile aeriene şi de tour operatori. Au fost disponibile 6 destinaţii de vacanţă (Antalya, Heraklion, Zakynthos, Santorini, Palma de Mallorca, Constanţa), care au deschidere la cinci plaje, la mare: Marea Mediterană, Marea Baleară, Marea Ionică, Marea Egee sau Marea Neagră.

Citește mai departe …

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a semnat Declarația comună a asociațiilor transportatorilor rutieri din Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și Spania împotriva aplicării Directivei privind Detașarea Lucrătorilor (96/71/CE) care efectuează operațiuni de transport internațional în UE.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, își continuă ritmul accelerat de dezvoltare prin achiziționarea unui parc logistic în apropierea capitalei, Chitila Logistic Park (CLP).

Citește mai departe …

Pe 7 octombrie, MIDOCAR aduce istoria Volkswagen într-un cadru contemporan, imprimat cu tehnologie auto de ultimă oră, la cea de-a treia ediție Déjà-vw.
Ineditul eveniment reunește, la reprezentanța MIDOCAR Otopeni, clasicele modele Volkswagen, cele mai noi apariții ale mărcii și pasiuni care se întrepătrund cu universul auto. A treia ediție Déjà-vw gravitează în jurul celei mai importante sărbători Volkswagen de anul acesta: 70 de ani de la creionarea celebrului Bulli.

Citește mai departe …

“Cred că avem unul dintre cele mai moderne produse de pe piață la ora actuală. Am folosit convertizoare de frecvență de ultimă generație, cel mai modern mod de a controla motoarele electrice – cel puțin pentru utilaje de construcții -, la partea de automatizare există un PLC de ultimă generație, model 2017, în timp ce la nivel de software putem concura cu piața internațională”, ne-a declarant Cristian Ionescu, director de producție Hiarom Invest.

Citește mai departe …

În perioada 29 septembrie – 03 octombrie 2017, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, organizează cea de-a 71 – a Conferință a International Association for Safety and Survival Training (IASST).

Citește mai departe …

Alexandrion Grup, cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România, a implementat soluția WMS pentru managementul depozitelor de la Senior Software. Sistemul a determinat creșterea acurateții livrărilor pe loturi, asigură un control deplin al stocului și se integrează perfect cu sistemul ERP utilizat deja în companie.

Citește mai departe …

“CTP are ținte majore, atât pentruBucurești, cât și pentru restul țării. Suntem într-un proces continuu de extindere și ne dorim ca CTPark Bucharest West să devină cel mai important parc logistic din zonă, din punct de vedere al suprafeței ocupate, al ritmului de dezvoltare și al standardelor calitative. Acest ultim aspect este extrem de important pentru noi și facem investiții semnificative pentru a le asigura clienților noștri condiții peste standardele actuale ale pieței. Actualmente avem 30 de chiriași în CTPark Bucharest West și ne dorim să creștem acest număr. Ne-am luat angajamentul de a oferi servicii premium și de a-i ajuta pe clienții noștri să își dezvolte afacerile. Cred cu tărie că un proprietar pe termen lung, așa cum este CTP, care mărește în mod constant spațiile pe care le deține, care nu face rabat de la calitatea clădirilor pe care le construiește și care își administrează proprietățile cu cea mai mare seriozitate, va atrage clienți valoroși, alături de care va clădi relații de durată!”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP România.

Citește mai departe …