Acasă » Pe categorie » Fără categorie

Servicii de taxe online pentru Statele Baltice

Clienții DKV pot obține viniete pentru Estonia, Letonia și Lituania online sau prin intermediul telefonului mobil accesând portalul web A-Toll și pot achita fără numerar taxele de drum prin DKV folosind procedura Postpay. Taxele sunt facturate și afișate în mod transparent în factura DKV. Vinietele sunt digitale, iar controlul taxelor se face la punctele de frontieră și la punctele de control al taxelor din interiorul țării respective, exclusiv prin verificarea numerelor de înmatriculare. În Estonia și Letonia, toate vehiculele de peste 3,5 tone trebuie să plătească taxe, iar în Lituania toate camioanele și autocarele. Statele Baltice joacă un rol important în traficul de tranzit din și către Rusia.

Divizia Trucks a Mercedes-Benz România lansează Actros Safety Edition, o ediție limitată de camioane Mercedes-Benz Actros, care oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la conducere. Cu Actros Safety Edition, Mercedes-Benz România contribuie semnificativ la creșterea siguranței în trafic și reducerea timpilor de imobilizare a camioanelor.

Citește mai departe …

Marea majoritatea a participanților la Campania ATENT ÎN TRAFIC, derulată de UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, declară că nivelul de pregătire asigurat de școala de șoferi este scăzut, iar circa 99% dintre aceștia spun că introducerea noțiunilor de condus defensiv în pregătirea viitorilor șoferi ar fi un lucru necesar, în contextul în care nivelul asigurat în școlile de șoferi nu este suficient (28%) sau chiar este considerat a fi unul redus (44%).

Citește mai departe …

Aproximativ 1 din 5 angajatori români (19%) prevede creșteri ale numărului total de angajați în primul trimestru al anului 2019, iar 9% anticipează reduceri de personal, se arată în ediția ianuarie – martie 2019 a Studiului ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă. Previziunea Netă de Angajare la nivel național este robustă și pozitivă, situându-se la +15%, dar tendința este ușor descendentă, Previziunea slăbind cu 2 puncte procentuale față de cea raportată de angajatori în trim. IV/2018 și cu 1 punct procentual față de trim. I/2018

Citește mai departe …

Directorul General al Registrului Auto Român, ing. George Adrian Dincă, atrage atenția șoferilor să fie extrem de precauți atunci când aleg un service pentru repararea mașinii. El spune că, de obicei, ofertele care promit reparații rapide și ieftine nu pot fi decât o capcană.

Citește mai departe …

Metrorex și Primăria Sectorului 4 au încheiat un protocol de intenție pentru extinderea Magistralei 2 de metrou în zona Berceni cu o stație, la nivel suprateran.

Citește mai departe …

Peste 100.000 de firme și-au închis porțile sau au intrat în insolvență în primele 10 luni din acest an, cu peste 5.000 mai multe decât în perioada similară din anul trecut. Resursele financiare insuficiente, investițiile greșite și lipsa unei strategii de risc fundamentată pe realităţile din economie sunt principalele motive ale eșecului în afaceri, arată o analiză Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucători din piața insolvenței.

Citește mai departe …

STB SA a recepționat în acest week-end două stații noi de spălare a vehiculelor din depourile Vatra Luminoasă și Bujoreni, urmând ca, până la sfârșitul lunii decembrie, alte trei depouri, Berceni, Colentina și Titan, să fie beneficiare ale unor stații de spălare moderne, ecologice, cu un consum minim de energie. Igienizarea vehiculelor constituie o prioritate pentru actuala conducere a STB SA, care face eforturi pentru creșterea gradului de confort al călătorilor.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, anunță atingerea pragului de 5 milioane m2 suprafață închiriabilă, în cursul acestei luni. Compania a dezvoltat, de-a lungul ultimilor 20 de ani, un portofoliu de parcuri industriale situate strategic pe tot cuprinsul Europei Centrale care au, în prezent, un grad de ocupare de 95% și au generat un venit din chirii de aproximativ 280 milioane euro, în 2018.

Citește mai departe …

CFR Călători informează că, începând cu data de 9 decembrie a.c., va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2018-2019, care va fi valabil până la data de 14 decembrie 2019.

Citește mai departe …