Acasă » Pe categorie » Feroviar

Bilete online, cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului!

Bilete CFR se pot cumpăra online cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului, față de 12 ore cât era până acum. Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate anticipat, cu până la 30 de zile înainte de efectuarea călătoriei.

În aceast sezon, pentru a facilita legătura directă a Moldovei cu litoralul românesc, trenul cu plecare de la Iaşi şi destinaţie Constanţa şi retur, din cadrul programului estival “Trenurile Soarelui”, îşi va prelungi traseul până la Mangalia şi retur.

Citește mai departe …

UniCredit Leasing Fleet Management, parte a UniCredit Leasing, susține prin produsele de leasing producția locală de locomotive în urma unui parteneriat cu grupul de firme Softronic-Softrans Craiova, singurul producător local de locomotive și liderul pieței de închirieri pentru locomotive electrice. Astfel, UniCredit Leasing oferă produsul de leasing operațional pentru două locomotive electrice TransMontana, produse de Softronic. Acestea vor fi operate pe rute din România pentru transportul de marfă de către liderul pieței de transport pe calea ferată din Europa, Deutsche Bahn Cargo.

Citește mai departe …

În perioada 23-24 mai, CFR Călători va participa la cea de-a IX-a ediție a Expoziției Internaționale InfaTRANS, care va avea loc în Gara de Nord din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Club Feroviar și reunește reprezentanți ai principalelor companii din domeniu.
În cadrul standurilor 3-4, pe toată durata evenimentului, angajați ai CFR Călători vor oferi detalii despre serviciile companiei și vor prezenta informații despre introducerea în ciculație a trenurilor către Grecia și Turcia, începând cu data de 2 iunie.

Citește mai departe …

CFR Călători și Direcția de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R. au realizat o primă acțiune de control după introducerea, de pe 08 mai 2017, a serviciului de pază în trenuri. Activitatea agenților de pază se desfășoară în special în garniturile cu risc ridicat de călătorie frauduloasă în care se înregistrează și un grad îngrijorător de infracționalitate. “Aceste neajunsuri reprezintă un semnal de alarmă deloc de neglijat pentru CFR Călători și se reflectă în siguranța/integritatea atât a personalului feroviar cât și a călătorilor de bună credință”, se arată ăntr-un comunicat al CFR.
În perioada următoare, vor fi monitorizate trenurile vizate și de asemenea, evoluția vânzărilor de bilete și abonamente pentru acestea.

Citește mai departe …

În minivacanța prilejuită de ziua de 1 Mai, capacitatea de transport la nivelul întregii rețele feroviare va fi adaptată în funcție de solicitările pasagerilor, anunță CFR Călători.

Citește mai departe …

UPS a adăugat șase stații serviciului feroviar multimodal pentru FCL (plecări frecvente de tip „încărcare maximă a containerului”) și LCL (expedieri de tipul „încărcare parțială a containerului”) între Europa și China. Stațiile adăugate vor garanta transportul de bunuri pe cel mai mare culoar comercial din lume, oferind alternative pentru reducerea costurilor lanțului de aprovizionare și pentru îmbunătățirea raportului cost/timp de transport.

Citește mai departe …

Pentru perioada minivacanței prilejuită de Sărbătorile Pascale și în contextul afluenței crescute a traficului generat de călătoriile anticipație gratuite ale studenților, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să își planifice din timp călătoria cu trenul.

Citește mai departe …

Sucursalele CFR Călători sunt prezente la târgurile de turism din țară cu oferte de 45% reducere la biletele emise la stand și vouchere cu reducere de 45%.
45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;
vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017.

Citește mai departe …

Astăzi, 27 februarie, CFR Călători și Direcția de Poliție Transporturi din cadrul I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune maraton de control în trenuri.
Din cei peste aproximativ 1.550 de pasageri care au călătorit în cele cinci trenuri verificate, 153 au plătit preț similar celui de la casa de bilete, iar altor 386 de călători le-au fost eliberate bilete la tarif de taxare în tren.

Citește mai departe …