GEFCO România are un nou Director general

Jerome Chevrolet_Gefco Romania

GEFCO România, filiala locală a Grupului GEFCO, lider european în sectorul logistic, anunţă numirea lui Jérôme Chevrolet în poziţia de director general. El preia astfel postul de la Christophe de Korver, care va urma o altă provocare profesională.

Noua poziţie completează rolurile curente pe care le indeplineşte Jérôme Chevrolet, în calitate de Area Manager pentru ţările din Balcani şi director general GEFCO Bulgaria şi contribuie, astfel, la ambiţia Grupului de a-şi consolida poziţia în regiune.

“Sunt onorat să preiau această nouă poziţie şi să pot contribui într-o măsură şi mai mare la dezvoltarea Grupului GEFCO în regiune. România este deja o ţară cheie în strategia regională GEFCO, devenind un hub din ce în ce mai important în zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP şi Customs, încercăm să oferim clienţilor noştri cele mai inovative soluţii multimodale şi cred că România are, în continuare, un potenţial mare de creştere”, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru ţările din Balcani şi Director general GEFCO România şi Bulgaria .

Jérôme Chevrolet a început colaborarea cu Grupul GEFCO în 2007. El a ocupat poziţia de Director general al GEFCO Ucraina şi, şase ani mai târziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria şi a fost numit Area Manager pentru regiunea Balcanilor. De 10 ani pe piaţa din România şi cu o paletă largă de servicii logistice de top, care acoperă nevoile întregului lanţ de aprovizionare, GEFCO

România a reuşit să se poziţioneze printre liderii pieţei locale de logistică şi transport. Parte din succesul GEFCO se datorează soluţiilor logistice inovative implementate pentru clienţi din diverse industrii, precum: industria auto, electronice şi electrocasnice, FMCG sau pentru alţi producători industriali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *