GLS extinde serviciul internațional

FlexDeliveryService international_20 țări

GLS a adăugat Italia, Portugalia și Finlanda serviciului internațional FlexDeliveryService. Numărul de țări conectate transfrontalier prin intermediul serviciului crește astfel la 20. Destinatarii coletelor au opțiunea de a adapta livrarea la propriile dorințe chiar și în cazul comenzilor online plasate în alte țări.

„Adăugarea Italiei, Portugaliei și Finlandei la rețeaua de țări deja conectate de acest serviciu reprezintă o altă piatră de hotar pe drumul către un FlexDeliveryService pan-european”, spune Anne Putz, Head of Communication & Marketing a GLS Group. „Magazinele web și clienții lor în special vor beneficia de acest lucru, deoarece livrarea conform alegerii destinatarului completează o experiență internațională de cumpărături.”

Indiferent de piața afiliată de la care comandă produsele, cumpărătorii online vor primi informații despre livrare în limba lor maternă. În funcție de țara în cauză, aceștia vor avea apoi diferite opțiuni pentru a gestiona timpul și locul livrării. Aceasta include, de exemplu, livrarea coletelor într-o anumită zi, redirecționarea către o altă adresă sau livrarea către un ParcelShop selectat.

Țări conectate prin FlexDeliveryService:

Austria (AT)

Belgia (BE)

Cehia (CZ)

Germania (DE)

Danemarca (DK)

Spania (ES)

Finlanda (FI)

Franța (FR)

Croația (HR)

Ungaria (HU)

Irlanda (IE)

Italia (IT)

Luxemburg (LU)

Olanda (NL)

Polonia (PL)

Portugalia (PT)

România (RO)

Slovenia (SI)

Slovakia (SK)

Marea Britanie (UK)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *