Iași-Istanbul, cu avionul

bodea

De pe 9 decembrie 2015, Aeroportul International Iasi, impreuna cu TAROM, a inaugurat oficial cursa IASI-ISTANBUL.
Noua ruta va opera cu două frecvențe săptămânale, miercurea și sâmbăta, cu decolare de la Iași, la ora 20:50, și sosire la Istanbul, la ora 22:30. Zborul de întoarcere este programat la ora 23:15, iar aterizarea la Iași are loc la 00:55, în ziua următoare.
Aeroportul de destinatie, Ataturk, este un important hub mondial care permite pasagerilor conexiuni spre America de Nord, Asia și Australia.
„Faptul că în sfarsit Iașul este conectat direct cu un puternic centru comercial este o dovadă clară ca TAROM, partenerul nostru strategic, a înțeles că o astfel de destinație este necesară, viabilă și de viitor. Istanbul își propune să ajungă al doilea mare aeroport din lume, după Atlanta din Statele Unite”, a spus Marius Bodea, președintele CA al Aeroportului Iași. El este convins că acest produs va fi foarte curând îmbunătățit, prin creșterea numărului de frecvențe săptămânale, pentru a avea randamentul dorit. „Practic, prin deschiderea unei curse externe directe spre Istanbul, ieșenii și nu numai au acum posibilitatea de conectare pe zboruri intercontinentale din orice colt al lumii”, a adăugat Marius Bodea.
TAROM își întărește poziția pe piața de Nord-Est a țării, prin deschiderea celei de a șaptea rute, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Iași. Cursa va fi prima conexiune directă care leagă nordul României de Istanbul. „Pasagerii noștri vor fi astfel conectati cu un important hub mondial care oferă destinații de zbor către America de Nord, Asia și Australia. Practic, o astfel de conexiune înseamnă deschiderea Regiunii de Nord-Est a României, către întreaga lume”, a declarat Eduard Heinzmann, directorul general al companiei TAROM.

Orarul de zbor

Biletele pentru zborul Iași-Istanbul au fost puse în vânzare încă din luna octombrie, când a fost anunțată noua cursă, prețurile pornind de la 99 de Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul companiei, www.tarom.ro.
Orarul de zbor Iași-Istanbul, miercuri și sâmbătă:
RO269 IAS 20:50 – IST 22:30
RO270 IST 23:15 – IAS 00:55
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *