Interrail Pass – descoperă  Europa cu trenul!

eurail1

Pentru cei care doresc să călătorească în Europa cu trenul, la prețuri accesibile, CFR Călători pune în vânzare şi în acest an oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse țări din Europa, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însotiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Călătorii pot opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail:

  • Interrail Global Pass pentru călătoria în 33 de ţări europene,
  • Interrail One Country Pass pentru călătoria într-una din țările din Europa

În plus, varianta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Pentru condițiile de utilizare Interrail Pass 2020 click aici.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din  staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *