Acasă » Pe categorie » Interviu

Guido Follert: „Numeroase afaceri mijlocii fac eforturi crescânde pentru a-şi automatiza și reorganiza procesul intralogistic”

Guido Follert, șeful departamentului de mașini și instalaţii la Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics (IML), Dortmund (Germania), cel care a supravegheat procesul de inovare în cazul sistmeului LR 35, ne-a explicat mai multe despre acest sistem eficient de depozitare în logistică.

Marius Bodea, presedintele Consiliului de Administratie al RA Aeroportul Iasi, subliniaza ca in 2013 s-a inregistrat o crestere fantastica a traficului de pasageri, cu peste 34%. Si pentru 2014 cifrele dovedesc potentialul Aeroportului Iasi.

Citește mai departe …

Ion Lixandru, vicepresedintele Asociatiei Romane de Logistica, este de parere ca nu mai exista acea rigurozitate la angajare de odinioara. Astazi, subliniaza expertul, e suficient carnetul de sofer pentru a urca la volanul unui TIR.

Citește mai departe …

Augustin Hagiu, fostul presedinte al FORT, considera ca daca n-ar mai exista probleme legate de actele normative, ar fi sanse ca piata de transport din Romania sa reziste. Acum insa lupta se da pentru rezistenta.

Citește mai departe …

Aceasta este aprecierea lui Dan Cotenescu, directorul companiei BursaTransport, care are aproape 16.000 de clienti pe an. Seful Bursei electronice de transporturi considera ca piata transporturilor de marfa va creste in acest an.

Citește mai departe …

Adriana Ticau, vicepresedinte al Comisiei de Transport si Turism din Parlamentul European, sustine ca, pentru dezvoltarea sistemului de transport din Romania, este necesara o legislatie usor de aplicat. Iar serviciile de calitate depind de o infrastructura rutiera moderna.

Citește mai departe …

Mihai Anitei, presedintele COPSI, atrage atentia asupra pericolului nerespectarii timpilor de odihna de catre soferii profesionisti. Totodata, el subliniaza ca foarte mult accidente rutiere sunt cauzate de necunoasterea sau ignorarea regulilor.

Citește mai departe …

Gabriel Adrian Stefanescu, inspector-sef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR), este de parere ca un astfel de registru al riscului ar ajuta foarte mult transporatorii in trafic.

Citește mai departe …

Comisarul sef Lucian Dinita, seful Directiei Politiei Rutiere, subliniaza ca in Romania, unde nu mai exista interes pentru educatia rutiera si unde violenta este sport national, se moare din cauza vitezei excesive la volan si a traversarilor neregulamentare.

Citește mai departe …

George Adrian Dinca, directorul Registrului Auto Roman, subliniaza ca, anul trecut, 40 la suta din masinile controlate au avut defectiuni cu posibil impact asupra sigurantei rutiere. 16 la suta au prezentat pericol iminent de producere a unor accidente.

Citește mai departe …