Kuehne + Nagel a lansat KN Eurasia Express, un nou serviciu de transport feroviar între China și Europa

KN Eurasia Feroviar11111111111

Odată cu lansarea KN Eurasia Express, Kuehne + Nagel oferă expedieri în regim LCL (mărfuri care ocupă o parte dintr-un container) între China și Europa. Noul serviciu completează serviciile existente de transport mărfuri import-export în regim FCL (container complet).
Serviciul KN Eurasia Express este destinat realizării legăturii dintre China și Europa. Pe lângă serviciul FCL existent, bine consolidat, pentru care Duisburg este principalul centru de manipulare european, Kuehne + Nagel prestează de acum și propriile servicii în regim LCL de la terminalul Wuhan din China pâna la Hamburg și Malaszewicze/Poznan (Polonia). Per total, Kuehne + Nagel deservește peste 50 de puncte de colectare din China, printre care locații cheie cum sunt Shengyang, Chongqing, Chengdu și Zhengzhou. În afară de operațiunile de import, oferta include și exporturi FCL și LCL din Europa către Asia. KN Eurasia Express vizează în special clienții din industria auto, cea de tehnologie avansată, precum și din industria modei.
Otto Schacht, membru al Consiliului de Administrație al Kuehne + Nagel International AG, care răspunde de transportul naval, a declarat: “KN Eurasia Express reprezintă un serviciu perfect de expediere de tip «door to door». Realizând timpi de tranzit situați între 14 și 18 zile de la terminalul de plecare până la cel de sosire, oferim clienților noștri timpi de livrare mult mai rapizi în comparație cu transportul maritim și la costuri mai scăzute în comparație cu transportul aerian. Orele de plecare și de tranzit certe asigură o planificare sigură. Prin folosirea platformei noastre de informații KN Login, clienții noștri au posibilitatea de a urmări mărfurile expediate.”

Securitatea mărfurilor este o problemă fundamentală pentru Kuehne + Nagel. Compania asigură cele mai înalte standarde de securitate la terminale și, mai ales, sigilii de containere modernizate pentru transporturile sale prin serviciul KN Eurasia Express. Dispozitivele GPS de monitorizare oferă date în timp real în legătură cu temperatura, umiditatea, presiunea, expunerea la lumină și poziția containerelor.
Mărfurile sensibile la temperatură pot fi transportate în containere frigorifice de 45’ lungime.
Serviciul KN Eurasia Express acoperă și țările de la periferia Europei. Primele trenuri au fost deja expediate cu succes în Turcia. Există în plan derularea de servicii proprii LCL între China și Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *