Acasă » Pe categorie » Logistică

DKV Euro Service, creștere de două cifre a afacerii din România

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 289 de milioane de euro, în creştere cu 24,5% față de anul precedent și cu 11% mai mult decât estimarea pentru acest an. În comparaţie cu 2016 și baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere de două cifre.

Robotul Sawyer reprezintă o alternativă atractivă pentru soluţiile de ambalare care permite oferirea de soluţii integrate de copacking cu o serie de avantaje.

Citește mai departe …

Programul MOL MultiBonus a primit, pentru a doua oară, locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL, derulată anual de către institutul elvețian ICERTIAS (International Certification Association). Astfel, MOL MultiBonus a fost recompensat cu medalia de aur QUality meDAL România 2018/2019.

Citește mai departe …

Bridgestone, compania specializată în producerea de anvelope și produse din cauciuc, a fost aleasă de Ferrari pentru a furniza anvelope Run-Flat, pentru Ferrari Portofino de 600 cv, 2+2 locuri. Anvelopele Potenza S007 Run-Flat vor fi livrate la fabrica Ferrari din Maranello, pe dimensiunile 245 / 35ZRF20 (91Y) și 285 / 35ZRF20 (100Y) pentru clienții care solicită această echipare.

Citește mai departe …

Comunitatea de afaceri din sectoarele producătoare de bunuri de larg consum, logistic şi de retail s-au reunit pe 23 mai 2018, la Palatul Universul, în cadrul evenimentului Leading through Change organizat de filiala liderului global în soluţii logistice CHEP România, pe tema Revoluției Industriale 4.0. Evenimentul a avut ca scop crearea unei viziuni asupra dezvoltării afacerilor în viitor, prin înțelegerea provocărilor şi oportunităţilor aduse de digitalizarea sectorului producător.

Citește mai departe …

unwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, a finalizat o tranzacție de 5.000 m2 între Opsan, producător turc de componente pentru industria auto, și CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est.

Citește mai departe …

Nokian Tyres a introdus tehnologia Aramid Sidewall, care integrează fibra de aramidă extrem de rezistentă în flancurile anvelopei, acestea devenind aproape indestructibile. Această tehnologie protejează toate modelele de anvelope premium pentru SUV ale Nokian Tyres, utilizarea ei fiind extinsă în acest an și la anvelopele pentru camioane ușoare, autoutilitare și rulote.

Citește mai departe …

DPD România: coletele expediate de bucureșteni în perioada Sărbătorilor Pascale din acest an au însumat aproximativ 68% din trimiteri. Marți, 3 aprilie, a fost cea mai aglomerată zi pentru curieri, atunci fiind expediate cele mai multe colete atât pe segmentul B2B, cât și pe segmentul B2C, la nivel național.

Citește mai departe …

Bridgestone, producător de anvelope și produse din cauciuc, își extinde expertiza anvelopelor pentru asfalt Battlax și pe segmentul de anvelope Adventure, prin lansarea unui nou tip de anvelopă: Battlax Adventure A41.
Adventure A41 le oferă motocicliștilor pasionați de aventură și explorare manevrabilitate și aderență pe ud de top care îi vor ajuta să călătorească oriunde își doresc, în orice condiții.
Noul pachet Battlax Adventure A41 dispune de tehnologia triple-layer atât pe anvelopa din față, cât și pe cea din spate, care asigură un echilibru între manevrabilitate pe ud și durată de viață, dar și de o construcție „cap and base” a umărului anvelopei care îmbunătățește stabilitatea în viraje.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și Network One Distribution (NOD), liderul pieței de distribuție IT&C din România, își extind colaborarea în CTPark Bucharest West, ajungând la circa 44.000 m² de spații logistice, închiriați în două clădiri. Cele două companii au încheiat un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 m², situată într-un depozit nou, care va fi finalizat în Q4 2018. NOD ocupă deja peste 30.000 m² în CTPark Bucharest West, care au fost livrați în 2017.

Citește mai departe …