Acasă » Pe categorie » Logistică

UPS oferă servicii mai rapide din România pe fondul investițiilor în rețea

UPS anunță o serie de îmbunătățiri ale rețelei și infrastructurii, care reduc timpii de tranzit între peste 350 de orașe din 26 de țări din Europa (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, UK).
Clienții din anumite zone din România vor beneficia acum de transport mai rapid către statele baltice, Finlanda, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Spania și Suedia. De exemplu, expedițiile de la București la Praga, utilizând cel mai economic serviciu rutier al UPS, au acum termen de livrare de trei zile, în loc de patru. De asemenea, au fost îmbunătățite și serviciile UPS Express, beneficiind de timpi mai rapizi de transport între România și nord-vestul Poloniei.

Producătorul de anvelope şi produse din cauciuc Bridgestone îşi extinde gama de anvelope agricole premium de înaltă performanţă odată cu lansarea noii anvelope VT-COMBINE. Proiectată special pentru operaţiuni agricole ciclice (CFO), cu flexare îmbunătăţită (IF), VT-COMBINE asigură ocapacitate de sarcină mai mare cu 20% faţă de anvelopele convenţionale (standard ETRTO). Această anvelopă le oferă agricultorilor o viteză mai mare în timpul operaţiunilor, adică 15 km/h în loc de 10 km/h (la anvelopele standard), rezultând un timp operaţional mai eficient în cea mai critică perioadă a ciclului agricol. Capacitatea mare de încărcare, tracţiunea excelentă, durabilitatea, confortul şi presiunea scăzută pe sol fac din VT-COMBINE un ajutor pentru agricultori, sporindu-le productivitatea în timp ce le protejează cea mai valoroasă resursă: solurile fertile.

Citește mai departe …

Compania producătoare de anvelope şi cauciuc Bridgestone a anunţat că va furniza anvelope de curse pentru două echipe din Campionatul Mondial de Anduranţă FIM (EWC).
EWC FIM este un campionat desfăşurat la nivel mondial, care conţine cinci curse: două în Franţa şi restul în Germania, Slovacia şi Japonia. Actualul sezon a debutat în septembrie 2016 şi va fi încheiat cu o cursă de anduranţă Suzuka de 8 ore, pe circuitul Suzuka din Japonia, pe 30 iulie 2017.
Atât echipa oficială EWC, YART Yamaha, cât şi echipa F.C.C. TSR Honda se vor întrece pe anvelope Bridgestone în următoarea cursă a Campionatului Mondial de Anduranţă FIM, timp de 24 de ore, care va avea loc pe 15 aprilie 2017, în Le Mans, Franţa.

Citește mai departe …

Bridgestone Corporation (Bridgestone) anunţă că anvelopele TURANZA T005 Run-Flat Technology (RFT) vor fi anvelopele standard cu care va fi echipat noul Lexus LS Sedan 2017. Autoturismul este expus momentan la North American International Auto Show din Detroit, Michigan.
Bridgestone a dezvoltat pentru anvelopele Turanza T005 RFT un nou flanc consolidat, contribuind astfel la subţierea pereţilor laterali. Această îmbunătăţire oferă o siguranţă sporită, contribuind, în acelaşi timp, la obţinerea unui nivel de confort superior în timpul conducerii, experienţă la care se aşteaptă cei ce conduc Lexus.

Citește mai departe …

Sistemul de succes pentru reșapare eCasing de la Goodyear este acum încă o dată îmbunătățit prin introducerea noi aplicații pentru mobil eCasing Mobile. Aceasta va permite tuturor utilizatorilor să acceseze sistemul de pe telefoanele lor mobile într-o manieră mai convenabilă și mai rapidă, pentru a asigura o eficiență mai mare în rețeaua de reșapare a anvelopelor pentru vehicule comerciale.

Citește mai departe …

Nokian Heavy Tyres a lansat patru noi dimensiuni pentru gama de anvelope de remorcă CT. Acestea sunt proiectate pentru a face faţă celor mai grele sarcini, precum și pentru operațiuni agricole solicitante sau alte tipuri dificile de activităţi contractate. Anvelopele CT sunt potrivite pentru o gamă versatilă de activități în care se impune transportul unor încărcături de mare tonaj, chiar și pe suprafețe accidentate, fiind printre anvelopele lider de piață în ceea ce privește durabilitatea, rezistența la străpungere și nivelul scăzut de zgomot.

Citește mai departe …

Brandul Dayton îşi extinde gama de anvelope pentru camioane prin lansarea anvelopelor de tip on/ off-road: Dayton D800 M pentru direcţie şi D 800 D pentru tracţiune, dedicate serviciului mixt de tip on/off-road. Fabricate în Europa şi supuse controalelor de calitate ale Bridgestone, anvelopele Dayton de tip on/off-road oferă conducătorilor de camioane aceleaşi “performanţe esenţiale la cel mai bun preţ” pe care le oferă şi seria de anvelope de şosea pentru camioane lansată de brandul Dayton în anul 2015.

Citește mai departe …

UPS a anunțat achiziția Freightex, o companie de logistică din Marea Britanie, specializată în furnizarea de servicii de transport rutier de mărfuri over-the-road. Ca urmare a achiziției, UPS își consolidează prezența pe piețele britanică și europeană de servicii logistice pentru terțe părți (3PL) și de intermediere în transporturile rutiere over-the-road și va accelera procesul de dezvoltare globală și regională, de la o bază de clienți și transportatori existentă.

Citește mai departe …

Grupul Wim Bosman, furnizor de servicii logistice 3PL+, anunță oficial că organizația își schimbe denumirea în Mainfreight, începând cu luna decembrie 2016. Mainfreight este un furnizor global de servicii logistice, cu 239 filiale în întreaga lume. Grupul Wim Bosman a devenit membru Mainfreight odată cu achiziția din 2011.

Citește mai departe …

Kardex Remstar a dezvoltat o nouă generație de sisteme de depozitare, care oferă performanțe deosebite de manipulare a comenzilor și reprezintă o valoare excelentă din punct de vedere financiar – produsul consumă puțină energie și ocupă un spațiu restrâns.

Citește mai departe …