Acasă » Pe categorie » Logistică

Grupul MOL achiziționează peste 400 de stații de servicii în Polonia

MOL a semnat astăzi un set de acorduri cu Grupa Lotos SA și PKN Orlen care vizează vânzarea și cumpărarea mai multor elemente de portofoliu. MOL achiziționează 417 stații de servicii în Polonia și are potențialul de a deveni al treilea jucător pe piața locală de retail de combustibili. Un acord suplimentar pe termen lung asigură aprovizionarea cu combustibili pentru rețeaua achiziționată în Polonia. Acordurile sunt în conformitate cu strategia actualizată pe termen lung a Grupului MOL „SHAPE TOMORROW” 2030+.

Piața locală a spațiilor logistice și industriale a început și anul 2021 pe un trend pozitiv, volumul tranzacționat în primele trei luni ale anului ridicându-se la aproape 200.000 de metri pătrați, dublu față de perioada similară a anului precedent, potrivit datelor firmei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Citește mai departe …

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility lansează astăzi funcția DKV APP & GO pentru aplicația sa de mobil DKV APP. Prin intermediul noii opțiuni, utilizatorii își pot autoriza ușor costul combustibilului de la pompă și nu mai trebuie să stea la coadă la casă. În

Citește mai departe …

Compania internațională de servicii de transport și logistice Gebrüder Weiss a realizat, în anul fiscal 2020, o cifră de afaceri netă de 1,77 miliarde de euro. Această valoare corespunde unei creșteri de 3,7 puncte procentuale comparativ cu anul precedent (2019: 1,71 miliarde de euro). Prin aceasta, compania își continuă trendul ascendent din anii trecuți.

Citește mai departe …

Piața hotelieră din Bucureşti, deşi puternic afectată de impactul pandemiei COVID-19, continuă să fie în interesul operatorilor hotelieri care doresc să îşi extindă reţeaua de hoteluri. În regiunile CEE și SEE, Praga, Budapesta, Varșovia și București sunt principalele orașe de interes pentru principalii operatori, care se arată încrezători în ceea ce priveşte redresarea pieței, anticipând faptul că revenirea va avea loc între 2022-2023 în orașele mai mici și între 2023-2024 în capitale.

Citește mai departe …

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde cooperarea cu compania de uleiuri minerale Benzina din Republica Cehă. Începând de acum, clienții DKV au acces la încă 200 de stații marca Benzina și, astfel, la întreaga rețea Benzina.

Citește mai departe …

UE își propune să fie neutră din punct de vedere climatic până în 2050 – o economie cu zero emisii de CO2.

Citește mai departe …

În urma achiziției TomTom Telematics de către Bridgestone Europe (Bridgestone) la 1 aprilie 2019, Bridgestone a anunțat că numele companiei TomTom Telematics va deveni Webfleet Solutions, începând cu 1 octombrie 2019.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice de clasă A din România și Europa Centrală și de Est, intră pe piața din Bulgaria și are în plan să atingă 100.000 metri pătrați de spații închiriate, până la finele lui 2021. Astfel, Bulgaria devine cea de-a șaptea țară în care se extinde compania, al cărei portofoliu se va întinde acum între Marea Nordului, de la granița germană, până la Marea Neagră.

Citește mai departe …

Compania de curierat FAN Courier câștigă, pentru a doua oară, competiția Superbrands, program internațional care recompensează reputația și popularitatea de care se bucură, în rândul consumatorilor, companii din peste 89 de țări. Este pentru prima oară în istoria locală a programului când o companie românească primește de două ori în mai puțin de 5 ani titlul de Superbrands. Primul titlu Superbrands a fost acordat companiei FAN Courier în 2017.

Citește mai departe …