Acasă » Pe categorie » Logistică

Ekol Logistics intră pe piața din Slovenia

Conform strategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017, Ekol Logistics a deschis prima filială în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.
„Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar si non-bonded. Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de-al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“, a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia.
Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Goodyear își va face cunoscută viziunea sa pe termen lung despre un viitor inteligent, reprezentat de anvelopele conectate. Într-un ecosistem al mobilității în evoluție, definit de tranziția către vehicule care se conduc singure și către o mobilitatea împărtășită în centrele urbane, Goodyear țintește să revoluționeze interacțiunea dintre anvelope, vehicule și mediul lor înconjurător.
Goodyear dezvelește astfel anvelopa Eagle 360 Urban, cea mai recentă anvelopă concept a sa, la Salonul Internațional Auto de la Geneva (Goodyear este prezentă la Geneva International Motor Show, la standul 2056, Hala 2).

Citește mai departe …

ALD Automotive, companie de top pe piața de leasing operațional, lansează în România Aplicația My ALD, dedicată utilizatorilor autovehiculelor, și portalul dedicat managerilor de flotă.
„Tehnologia transformă obiceiurile de consum ale clienților și impune tendințe digitale și în industria de leasing operațional. Am analizat atât comportamentul managerilor de flotă, cât și al utilizatorilor, care își doresc soluții tot mai simple și în mișcare și am lansat noua soluție My ALD. Aplicația va fi apreciată de toți utilizatorii pentru informațiile primite în timp real, iar managerii de flotă vor putea realiza sarcinile de administrare mai rapid și mai eficient în noul portal”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

Citește mai departe …

Gestamp, compania spaniolă cu activitate internațională, specializată în designul, dezvoltarea și fabricarea de componente pentru industria de automobile, și-a anunțat extinderea pe piața din România, prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al companiei românești deținătoare a unei fabrici al cărei client principal este Grupul Renault-Nissan, prin intermediul filialei sale, Dacia. „România este o țară cu prezent și viitor foarte promițătoare în sectorul auto și avem deosebita plăcere de a le putea oferi clienților noștri cu sediul în această țară abilitățile cu care sunt deja familiarizați în alte părți ale lumii”, a declarat Francisco J. Riberas, președintele și CEO-ul Gestamp.

Citește mai departe …

Producătorii de bunuri de larg consum care utilizează sistemul de închiriere a paleţilor sunt scutiţi de costurile aferente obligaţiilor de reciclare aambalajelor terțiare din lemn, anunţă CHEP România, subsidiara locală a liderului mondial în soluţii de reutilizare prin închiriere a paleţilor.

Citește mai departe …

Ekol Logistics a intrat pe piața poloneză în mai 2015 și tocmai a deschis un alt depozit în Koninko (lângă Poznań), un depozit de tip cross-dock pentru transporturi folosite în regim de grupaj internațional. Noua facilitate este situată în apropiere de autostrada A2 (Est-Vest) și aproape de un terminal de cale ferată, reprezentând parte din politica companiei de a oferi o gamă largă de servicii intermodale.

Citește mai departe …

UPS anunță o serie de îmbunătățiri ale rețelei și infrastructurii, care reduc timpii de tranzit între peste 350 de orașe din 26 de țări din Europa (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, UK).
Clienții din anumite zone din România vor beneficia acum de transport mai rapid către statele baltice, Finlanda, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Spania și Suedia. De exemplu, expedițiile de la București la Praga, utilizând cel mai economic serviciu rutier al UPS, au acum termen de livrare de trei zile, în loc de patru. De asemenea, au fost îmbunătățite și serviciile UPS Express, beneficiind de timpi mai rapizi de transport între România și nord-vestul Poloniei.

Citește mai departe …

Producătorul de anvelope şi produse din cauciuc Bridgestone îşi extinde gama de anvelope agricole premium de înaltă performanţă odată cu lansarea noii anvelope VT-COMBINE. Proiectată special pentru operaţiuni agricole ciclice (CFO), cu flexare îmbunătăţită (IF), VT-COMBINE asigură ocapacitate de sarcină mai mare cu 20% faţă de anvelopele convenţionale (standard ETRTO). Această anvelopă le oferă agricultorilor o viteză mai mare în timpul operaţiunilor, adică 15 km/h în loc de 10 km/h (la anvelopele standard), rezultând un timp operaţional mai eficient în cea mai critică perioadă a ciclului agricol. Capacitatea mare de încărcare, tracţiunea excelentă, durabilitatea, confortul şi presiunea scăzută pe sol fac din VT-COMBINE un ajutor pentru agricultori, sporindu-le productivitatea în timp ce le protejează cea mai valoroasă resursă: solurile fertile.

Citește mai departe …

Compania producătoare de anvelope şi cauciuc Bridgestone a anunţat că va furniza anvelope de curse pentru două echipe din Campionatul Mondial de Anduranţă FIM (EWC).
EWC FIM este un campionat desfăşurat la nivel mondial, care conţine cinci curse: două în Franţa şi restul în Germania, Slovacia şi Japonia. Actualul sezon a debutat în septembrie 2016 şi va fi încheiat cu o cursă de anduranţă Suzuka de 8 ore, pe circuitul Suzuka din Japonia, pe 30 iulie 2017.
Atât echipa oficială EWC, YART Yamaha, cât şi echipa F.C.C. TSR Honda se vor întrece pe anvelope Bridgestone în următoarea cursă a Campionatului Mondial de Anduranţă FIM, timp de 24 de ore, care va avea loc pe 15 aprilie 2017, în Le Mans, Franţa.

Citește mai departe …

Bridgestone Corporation (Bridgestone) anunţă că anvelopele TURANZA T005 Run-Flat Technology (RFT) vor fi anvelopele standard cu care va fi echipat noul Lexus LS Sedan 2017. Autoturismul este expus momentan la North American International Auto Show din Detroit, Michigan.
Bridgestone a dezvoltat pentru anvelopele Turanza T005 RFT un nou flanc consolidat, contribuind astfel la subţierea pereţilor laterali. Această îmbunătăţire oferă o siguranţă sporită, contribuind, în acelaşi timp, la obţinerea unui nivel de confort superior în timpul conducerii, experienţă la care se aşteaptă cei ce conduc Lexus.

Citește mai departe …