Acasă » Pe categorie » Logistică

Nokian Tyres lansează noua anvelopă Nokian Hakka Truck Steer

Încă de la momentul lansării de către Nokian Tyres a modelului de anvelope multifuncțional all-season pentru camioane, Nokian Hakka Truck Drive, a luat naștere în piață cererea pentru modelul Hakka Truck Steer. Producătorul finlandez anunță astăzi completarea gamei de anvelope Nokian Hakka Truck cu noul model premium all-season Nokian Hakka Truck Steer. Prin modelul Nokian […]

Goodyear furnizează anvelope și suport pentru mai mult de 3.000 de vehicule de construcții angrenate în acest moment în construirea celui mai mare aeroport din lume. În ultimul an, aproape 8.000 de anvelope de camion din gama Goodyear Omnitrac II pentru aplicații cu servicii mixte (on și off-road) au fost furnizate către camioanele care lucrează pe cei 76,5 milioane de metri pătrați cât are șantierul din Turcia, unde este construit noul aeroport al Istanbulului.

Citește mai departe …

Furnizorul de servicii de coletărie GLS și-a extins serviciul internațional FlexDeliveryService la un total de 12 țări. Ca rezultat, persoanele care plasează comenzi online în aceste țări vor fi informate cu privire la livrările planificate de colete, ceea ce le permite să decidă când și unde doresc să se efectueze livrarea produselor lor – indiferent de țara în care au fost comandate.
Austria, țările Benelux, Germania, Polonia și regiunea GLS din Europa de Est – care include Cehia, Croația, Ungaria, Slovacia, Slovenia și România – sunt acum conectate în toate direcțiile. “Cererea pentru servicii internaționale a crescut odată cu creșterea comerțului electronic transfrontalier”, explică Rico Back, CEO al GLS Group. “Prin extinderea serviciului nostru, le oferim expeditorilor oportunități noi de creștere economică și destinatarilor acces la produse noi”.

Citește mai departe …

Expo 2020 Dubai a ales UPS ca partener oficial pentru logistică la evenimentul World Expo 2020 Dubai, defășurat între 20 octombrie 2020 și 10 aprilie 2021, la care vor participa milioane de vizitatori.
Cu peste 180 de țări participante și sute de mii de vizitatori în zilele de vârf, evenimentul va fi unul dintre cele mai ambițioase proiecte abordate de UPS până acum.

Citește mai departe …

Furnizorul de servicii de transport DKV Euro Service ocupă poziţia a şaptea în competiția Top Service din Germania și este câștigător al categoriei „Transport și logistică”.
Participând pentru a doua oară la concursul „Top Service” al ziarului de afaceri german Handelsblatt, organizat în colaborare cu alți parteneri, furnizorul de servicii de transport a ocupat locul șapte, ceea ce înseamnă că DKV a înaintat două poziţii faţă de anul trecut.

Citește mai departe …

Cu ajutorul soluției MES, angajații Antares vor putea fi remunerați în funcție de calificările fiecăruia și activitățile pe care le realizează. Prin monitorizarea producției în sistem, managerii companiei vor ști cât a muncit fiecare operator, pe ce operație, iar soluția va genera un raport cu salariile aferente fiecărui angajat.

Citește mai departe …

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a anunţat lansarea gamei sale de bobine de aprindere Champion®, care îmbunătăţeşte oferta de piese de aprindere a brandului. 74 de referinţe de produse noi vor fi lansate în luna mai 2017, incluzând bobine de aprindere directă (pencil type), bobine de aprindere tip conector (plug-top) şi module de bobine de aprindere, acestea fiind apoi urmate de o nouă extindere ce va oferi o gamă completă de sisteme de aprindere de calitate OE.

Citește mai departe …

UPS extinde programul de expediții internaționale de mărfuri periculoase, adăugând peste 400 de noi categorii de mărfuri acceptate în rețeaua proprie de transport aerian și mai mult de 300 de produse prin intermediul rețelei rutiere din Europa. De asemenea, compania a mărit și cantitatea permisă de mărfuri periculoase care poate fi acceptată pentru expediere.
Tot mai multe companii din diferite industrii solicită transportul unor produse care sunt clasificate ca mărfuri periculoase. De exemplu, companiile din sectorul medical trebuie să transporte substanțe chimice pentru a curăța echipamentul de laborator. Companiile de producție industrială transportă vopsea, gaze comprimate, adezivi și baterii, pe lângă alte mărfuri. UPS poate sprijini acum activitatea acestor companii, transportând acest tip de mărfuri în 36 de țări.

Citește mai departe …

Producătorul finlandez de anvelope Nokian Tyres anunță extinderea portofoliului său de anvelope de vară pentru sezonul 2017, însoțită de lansarea unui nou model.
Anvelopele de vară de calitate sunt în mod cert elementul cheie al călătoriilor în siguranță în sezonul estival ce urmează. Trecerea la anvelopele de vară trebuie realizată imediat ce perioada rece a iernii se încheie, iar temperatura de peste zi depășește valoarea de 7°C timp de mai multe zile consecutiv.
Criteriile importante de care trebuie ținut cont în alegerea corectă a anvelopelor de vară sunt: dimensiunile adecvate autovehiculului, scopul utilizării acestora, indicele de viteză sau indicele de încărcare, rezistența flancului anvelopei și apelarea la centre autorizate de vânzare a anvelopelor. Pentru a permite funcționarea corectă, cât și pentru atingerea duratei de viață optime a anvelopelor, se recomandă verificări regulate ale presiunii din anvelope.

Citește mai departe …

Conform strategiei de a fi unul dintre cei mai mari furnizori de logistică din Europa, cu resurse proprii, în martie 2017, Ekol Logistics a deschis prima filială în Slovenia. Aceasta este a 15-a țară în care Ekol și-a dezvoltat propriile facilități.
„Ekol Slovenia va furniza servicii de transport intern şi internațional în regim FTL si LTL, precum și servicii de depozitare pentru mărfuri bonded, dar si non-bonded. Intenționăm să deschidem primul depozit în zona Ljubljanei. De asemenea, plănuim să avem 15 angajați până la sfârşitul celui de-al doilea an de activitate Ekol în Slovenia“, a declarat Miha Ulcar, Ekol Slovenia.
Ekol Slovenia a fost înființată și înregistrată și va fi operațională în 1-2 luni. Birourile și depozitul cross-dock, cu capacitatea corespunzătoare nevoilor clienților Ekol, vor fi deschise în cel mai scurt timp.

Citește mai departe …