Acasă » Pe categorie » Logistică

DPD România anunță investiții în două noi centre logistice

ponderea livrărilor naționale a fost de peste 75% din total. Topul zonelor din care s-au trimis, anul trecut, cele mai multe colete în țară este condus de regiunea București-Ilfov, cu 27% din total, urmată de județul Cluj, cu aproximativ 9%, Timiş, cu 8%, Constanța, cu 7% și Iași, cu 6%.
În ceea ce privește livrările internaționale realizate de curierii DPD în 2017, topul țărilor cu cele mai multe livrări este condus de Ungaria (26%), Germania (22%), Italia (10%) și Bulgaria (9%).
Principalul motor de creștere a afacerii DPD în 2017 a fost e-commerce-ul, iar industriile care au generat cele mai multe livrări au fost cele de fashion, telecom, IT&C, electro, beauty și home&deco. Ponderea livrărilor la nivelul întregului an a rămas echilibrată, 48.5% dintre colete au fost trimise de sectorul B2B și 51.5% de segmentul B2C.

Compania Nokian Tyres a fost nominalizată drept una dintre cele mai sustenabile companii din lume. În urma acestei nominalizări, compania a primit distincția Bronze Class în categoria Auto Components (Componente auto) a anuarului Robeco SAM Sustainability Yearbook 2018, publicat în decursul săptămânii trecute. Robeco SAM este o companie cu experiență în analiza sustenabilității, a cărei evaluare anuală se concretizează într-un raport deosebit de cuprinzător și echitabil despre modul în care este implementată sustenabilitatea în cadrul companiilor din întreaga lume.

Citește mai departe …

Bridgestone, companie de anvelope și produse din cauciuc, anunţă o nouă politică globală privind achizițiile durabile şi achizițiile publice ecologice. Noua politică va reprezenta un instrument de comunicare, va promova cele mai bune practici și va fi o îmbunătățire a industriei ce va identifica și va evalua furnizorii calificați. Politica reflectă un angajament al companiei față de programarea achizițiilor care va aduce beneficii de lungă durată pentru mediul înconjurător şi pentru ariile economică şi socială. Politica este aplicabilă atât serviciilor procurate şi tuturor materialelor achiziționate, precum și tuturor furnizorilor la nivel global.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, își consolidează în 2018 statutul de cel mai mare proprietar de spații de depozitare și producțiedin zona Bucureștiului.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a încheiat prima etapă a proiectului dedicat pieței locurilor de muncă din localitățile aflate în vecinătatea parcurilor sale din vestul Bucureștiului.

Citește mai departe …

Goodyear a anunțat că Vector 4Seasons Gen-2 a fost acreditată ca echipare originală pentru Audi Q2. Anvelopa a fost dezvoltată pentru conducătorii auto care locuiesc în regiuni cu ierni blânde și care nu vor să se gândească la schimbarea anvelopei în fiecare an. Anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 este potrivită în mod special pentru mediile urbane care se confruntă cu diferite condiții rutiere și meteorologice.

Citește mai departe …

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul LLC, a anunțat faptul că brandul său emblematic, Champion®, a lansat o nouă gamă de componente de frânare în completarea portofoliului său existent de produse aftermarket. Prin această extindere a gamei de produse, Champion devine o soluție integrată, oferind o gamă completă de componente de service esențiale. Inaugurarea oficială a avut loc în cadrul salonului internațional Equip Auto, desfășurat la Paris în perioada 17-21 octombrie.

Citește mai departe …

Furnizorul internațional de transport și soluții info-logistice austriac cargo-partner, prezent pe piața din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, demarează un program de responsabilitate socială în cadrul căruia facilitează întâlniri între liceeni și reprezentanți ai pieței locurilor de muncă din parcurile deținute de companie în vestul capitalei. Elevi ai liceelor din localități ca Dragomirești, Bolintin, Ciorogârla vor vizita CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West și vor afla direct de la reprezentanți ai companiilor chiriașe care este activitatea desfășurată de acestea și care sunt oportunitățile de muncă pe care le oferă.

Citește mai departe …

Tehnicienii din service-urile Premio au remarcat că până la 2/3 dintre conducătorii auto au parametri greșiți de presiune în anvelopele lor. În acest caz, TMPS (sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope) este o soluție utilă. În funcție de varianta instalată, sarcina acestui sistem este de a verifica în mod constant corectitudinea presiunii în anvelope sau de a observa diferențele dintre nivelurile de presiune. TPMS, ca orice alt sistem, pentru a-și îndeplini în mod adecvat rolul, trebuie să fie bine întreținut, de preferință în puncte de service specializate, cum ar fi service-urile Premio.

Citește mai departe …