Acasă » Pe categorie » Logistică

Dunlop atinge pragul de 10 milioane de anvelope pentru Harley-Davidson

Dunlop sărbătorește furnizarea a 10 milioane de anvelope către Harley-Davidson ca echipare originală.
De peste 30 de ani, inginerii Dunlop au colaborat cu Harley-Davidson pentru a dezvolta anvelope care îndeplinesc standardele stricte de performanță cerute de Harley-Davidson.
Recent, Dunlop a construit acest parteneriat prin dezvoltarea de noi anvelope, inclusiv introducerea modelului GT502 pentru cel mai recent XL1200 CX Roadster.

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, investește în spații de ultimă generație, stabilind noi standarde de calitate pe piațalogistică autohtonă. În prezent, compania se pregătește pentru obținerea certificării BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) pentru parcul logistic CTPark Bucharest West. Certificarea internațională BREEAM va reflecta normele de sustenabilitate peste nivelul actual al pieței după care sunt construite depozitele CTP.

Citește mai departe …

Numărul de angajați din clădirile de birouri clasa A și B din București a fost de aproximativ 240.000 la finalul primului semestru al anului 2017. În prima jumătate a anului, numărul angajaților care lucrează în spații de birouri moderne a crescut cu 6.100.
Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu – Floreasca și zona de Vest rămân în continuare locațiile care au înregistrat cele mai mari creșteri, ocupând în continuare primele trei poziții din punct de vedere al numărului de angajați din clădirile de birouri moderne.

Citește mai departe …

Grupul DKV MOBILITY SERVICES, cu sediul în Ratingen, a prezentat astăzi cel de-al doilea raport de sustenabilitate. “Deşi grupul DKV a angajat cu 7,9% mai mulţi oameni în 2016 în comparaţie cu anul precedent, emisiile de CO2 înregistrate în sediul prinicpal au crescut cu doar 1% comparativ cu anul precedent”, a declarat Linda Saal, manager CSR.

Citește mai departe …

Telematica prinde rapid teren în Europa, peste 85% din companii folosind această tehnologie pentru eficientizarea operațiunilor. Prin agregarea și corelarea unui volum uriaș de informații individualizate, telematica oferă promisiunea unei noi frontiere în managementul flotelor, furnizând oportunități pentru o vizibilitate operațională profundă și dezvoltând în același timp noi standarde de bune practici ale industriei.

Citește mai departe …

Retailerul ceh de articole sportive Sportisimo va deschide la sfârșitul verii două magazine noi în proiectele Suceava Shopping City (500 mp), respectiv ERA Shopping Park Iași (650 mp) deținute de Argo Capital Property. Cele două tranzacții au fost intermediate de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Citește mai departe …

UPS își extinde capabilitatea de a transporta alcool, vin și bere către consumatorii din întreaga lume. Utilizând unul dintre serviciile de transport UPS ExpressTM sau Standard®, cunoscătorii de vin pot primi acasă vinurile favorite, direct de la podgorie.

Citește mai departe …

Cu toate că șofatul împovărează mediul înconjurător, autovehiculele sunt o necesitate pentru marea majoritate a oamenilor. Însă un conducător auto care conștientizează impactul autovehiculului săuasupra mediului, îl poate reduce cu ușurință urmând câteva reguli simple. În plus, protejând mediul înconjurător realizăm și economii.
Anvelopele din clasa A întreținute corespunzător aduc economii și sporesc siguranța.

Citește mai departe …

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu Eurolines, unul din cei mai mari operatori de transport internațional cu autocarul din România. Astfel, călătorii care aleg oricare din cele peste 400 de destinații europene operate săptămânal de Eurolines pot plăti, de acum, sumele aferente biletelor de autocar în oricare dintre cele peste 11.300 magazine partenere PayPoint din toată România.

Citește mai departe …

Încă de la momentul lansării de către Nokian Tyres a modelului de anvelope multifuncțional all-season pentru camioane, Nokian Hakka Truck Drive, a luat naștere în piață cererea pentru modelul Hakka Truck Steer. Producătorul finlandez anunță astăzi completarea gamei de anvelope Nokian Hakka Truck cu noul model premium all-season Nokian Hakka Truck Steer. Prin modelul Nokian […]

Citește mai departe …