Acasă » Pe categorie » Logistică

Bridgestone, compania preferată a producătorilor de vehicule

La Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope și produse din cauciuc din lume, investițiile globale în cercetare și dezvoltare sunt cele mai mari din industrie. Cu anvelopele sale premium, adaptate nevoilor specifice echipărilor originale ale producătorilor de vehicule, mai mult de 45 de echipamente Bridgestone au fost alese pentru 15 modele de vehicule de la începutul anului 2018 – urmând ca până la sfârșitul anului pe piață să mai sosească peste 60 echipări suplimentare.

Nokian Tyres și Valtra au stabilit recordul modial pentru înlăturarea zăpezii cu un tractor autonom. Recordul de viteză a fost stabilit în martie 2018, folosind un tractor autonom Valtra T254 Versu, echipat cu anvelope Nokian Hakkapeliitta TRI. Funcționând fără ajutorul unui șofer, tractorul a deszăpezit o șosea închisă din sudul Finlandei cu o viteză de 73,171 km/h (45,466 mph).

Citește mai departe …

Webeye România și Webeye Ungaria au preluat recent clienții companiei Lochner KFT, din dorința de a eficientiza serviciile și de a-și consolida poziția pe piață.

Citește mai departe …

MOL România derulează o campanie dedicată fotbalului, prin care clienţii pot cumpăra echipament sportiv şi mingi cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu preţuri de până la 50% mai mici faţă cele recomandate în magazinele din staţiile de servicii. Campania “Fotbalul e pretutindeni” se desfăşoara în staţiile de servicii MOL România până la data de 2 septembrie 2018.

Citește mai departe …

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 289 de milioane de euro, în creştere cu 24,5% față de anul precedent și cu 11% mai mult decât estimarea pentru acest an. În comparaţie cu 2016 și baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere de două cifre.

Citește mai departe …

Robotul Sawyer reprezintă o alternativă atractivă pentru soluţiile de ambalare care permite oferirea de soluţii integrate de copacking cu o serie de avantaje.

Citește mai departe …

Programul MOL MultiBonus a primit, pentru a doua oară, locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL, derulată anual de către institutul elvețian ICERTIAS (International Certification Association). Astfel, MOL MultiBonus a fost recompensat cu medalia de aur QUality meDAL România 2018/2019.

Citește mai departe …

Bridgestone, compania specializată în producerea de anvelope și produse din cauciuc, a fost aleasă de Ferrari pentru a furniza anvelope Run-Flat, pentru Ferrari Portofino de 600 cv, 2+2 locuri. Anvelopele Potenza S007 Run-Flat vor fi livrate la fabrica Ferrari din Maranello, pe dimensiunile 245 / 35ZRF20 (91Y) și 285 / 35ZRF20 (100Y) pentru clienții care solicită această echipare.

Citește mai departe …

Comunitatea de afaceri din sectoarele producătoare de bunuri de larg consum, logistic şi de retail s-au reunit pe 23 mai 2018, la Palatul Universul, în cadrul evenimentului Leading through Change organizat de filiala liderului global în soluţii logistice CHEP România, pe tema Revoluției Industriale 4.0. Evenimentul a avut ca scop crearea unei viziuni asupra dezvoltării afacerilor în viitor, prin înțelegerea provocărilor şi oportunităţilor aduse de digitalizarea sectorului producător.

Citește mai departe …

unwell, prima și singura agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare, a finalizat o tranzacție de 5.000 m2 între Opsan, producător turc de componente pentru industria auto, și CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est.

Citește mai departe …