Acasă » Pe categorie » Logistică

Care este ideea cu presiunea în anvelope? Experții Premio spun cum trebuie servisate mașinile echipate cu TPMS.

Tehnicienii din service-urile Premio au remarcat că până la 2/3 dintre conducătorii auto au parametri greșiți de presiune în anvelopele lor. În acest caz, TMPS (sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope) este o soluție utilă. În funcție de varianta instalată, sarcina acestui sistem este de a verifica în mod constant corectitudinea presiunii în anvelope sau de a observa diferențele dintre nivelurile de presiune. TPMS, ca orice alt sistem, pentru a-și îndeplini în mod adecvat rolul, trebuie să fie bine întreținut, de preferință în puncte de service specializate, cum ar fi service-urile Premio.

Brambles, cel mai important furnizor global de soluții logistice în Supply Chain, prezent în peste 60 de țări prin intermediul companiilor CHEP și IFCO, a fost desemnat lider în categoria Commercial Services and Supplies, conform clasamentului din 2017 Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Soluțiile și modelul sustenabil de afacere Brambles au la bază peste 590 de milioane de paleți, containere și alte unități de transport reutilizate în comun de companiile care colaborează în întregul lanţ logistic, la nivel global.

Citește mai departe …

Instalația de aer condiționat de la bordul oricărei mașini funcționează în principiu după aceleași reguli ca un frigider, iar pe timpul verii funcționarea corespunzătoare a acestei instalații devine imperios necesară. Fie că este caniculă, fie nu, instalația de climatizare se impune a fi igienizată anual, de buna ei funcționare depinzând atât confortul cât și sănătatea noastră atât în timpul călătoriilor lungi, cât și scurte.

Citește mai departe …

Producătorul Eldon implementează Corporate Performance Management (CPM) de la Senior Software, singurul sistem de bugetare cu funcționalități integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel național. Împreună cu serviciile complete de mentananță și suport oferite de Senior Software, CPM reprezintă soluția pentru managerii fabricii Eldon.

Citește mai departe …

Zona de vest a Capitalei va atrage 75% din spațiile de birouri ce vor fi livrate în cea de-a doua jumătate a acestui an și 50% din livrările anunțate în 2018, stocul din această zonă urmând astfel să crească cu circa 236.000 de metri pătrați, potrivit unei analize a firmei Cushman & Wakefield Echinox.
Stocul de birouri de clasa A și B din București a ajuns la finalul primului semestru al acestui an la 2,61 milioane de metri pătrați, iar zona de vest, cu un stoc de 341.000 de metri pătrați, are o pondere de 12%. Prin livrarea proiectelor aflate în dezvoltare, spațiile de birouri din zona de vest vor ajunge la o suprafață de 577.000 de metri pătrați până la finalul anului 2018, reprezentând 19% dintr-un stoc estimat de 3 mil. mp.

Citește mai departe …

Încă din anul 2016, când a achiziţionat compania Spear Logistics, unul din jucătorii cheie de pe piaţa logistică din India, FM Logistic Group, continuă succesul acestei alianțe strategice prin semnarea a două noi contracte.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, investește peste 13 milioane de euro în extinderea cu 32.000 m² a CTPark Timișoara.

Citește mai departe …

Dunlop sărbătorește furnizarea a 10 milioane de anvelope către Harley-Davidson ca echipare originală.
De peste 30 de ani, inginerii Dunlop au colaborat cu Harley-Davidson pentru a dezvolta anvelope care îndeplinesc standardele stricte de performanță cerute de Harley-Davidson.
Recent, Dunlop a construit acest parteneriat prin dezvoltarea de noi anvelope, inclusiv introducerea modelului GT502 pentru cel mai recent XL1200 CX Roadster.

Citește mai departe …

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, investește în spații de ultimă generație, stabilind noi standarde de calitate pe piațalogistică autohtonă. În prezent, compania se pregătește pentru obținerea certificării BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) pentru parcul logistic CTPark Bucharest West. Certificarea internațională BREEAM va reflecta normele de sustenabilitate peste nivelul actual al pieței după care sunt construite depozitele CTP.

Citește mai departe …

Numărul de angajați din clădirile de birouri clasa A și B din București a fost de aproximativ 240.000 la finalul primului semestru al anului 2017. În prima jumătate a anului, numărul angajaților care lucrează în spații de birouri moderne a crescut cu 6.100.
Pipera Sud (Dimitrie Pompeiu), Barbu Văcărescu – Floreasca și zona de Vest rămân în continuare locațiile care au înregistrat cele mai mari creșteri, ocupând în continuare primele trei poziții din punct de vedere al numărului de angajați din clădirile de birouri moderne.

Citește mai departe …