Lucrări, noaptea, pe podurile de la Fetești și Cernavodă

pod_fetesti-cernavoda1

În perioada 30.08 – 08.09.2017 vor avea loc lucrări de întreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă. Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Această măsura a fost luată de CNAIR deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral.
Pe toată perioada lucrărilor circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens. “Având în vedere posibilitatea deteriorării condițiilor meteorologice și apropierea încheierii sezonului favorabil execuției lucrărilor, CNAIR nu a mai putut amâna efectuarea reparațiilor. Reaminitim faptul că inițial aceste lucrări erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival”, precizează un comunicat al CNAIR.
Conducătorii auto care tranzitează zonă sunt rugați să înțeleagă importanța efectuării acestor lucrări, să respecte semnalizările rutiere temporare și să manifeste atenție sporită ținând cont că lucrările se execută pe timp de noapte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *