Magistrala de metrou M4  Parc Bazilescu – Depoul Străulești va fi finalizată la începutul lui 2017

metrou11

Ministrul Transporturilor, Dan M. Costescu, a inspectat marți, 24 noiembrie, stadiul lucrărilor pe șantierul magistralei de metrou M4  Parc Bazilescu – Depoul Străulești.
Lucrările au ca obiect extinderea Magistralei 4 de metrou în zona de nord a Bucureștiului cu încă două stații, și anume Laminorului și Străuleşti, cu tunelele de legătură aferente, galerie de legătură, un terminal intermodal, un park&ride și un depou, având o lungime totală de 2.1 km.
“Pot să vă spun că progresul este evident și în ce privește calitatea lucrărilor, și la finisaj, dar și ca modalitate a organizării de șantier. Apreciez calitatea lucrării, iar în ceea ce privește partea de structură estimez că suntem în acest moment undeva la 80-90%, poate chiar mai sus. Ca termen de implementare a lucrărilor avem întârzieri, dar la începutul anului 2017 lucrările vor fi finalizate. Vreau să vă mai spun că nu evaluez o companie după un singur obiectiv. Vom face o analiză completă a activității tuturor companiilor din subordinea MT și unde descoperim disfuncționaltăți manageriale, vom lua imediat măsuri”, a declarat ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *