Mercedes-Benz, alături de tenisul românesc

Mercedes-Benz & Tiriac Auto - Kids Day (3)1111111111

Mercedes-Benz România a fost partenerul Federației Române de Tenis pentru al treilea an consecutiv susținând sportul alb, în calitate de Mașină Oficială. Cu sprijinul Țiriac Auto, pe toată durata celor două evenimente de săptămâna trecută, Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open și Cupa Davis România – Spania, autoturismele și autovehiculele comerciale Mercedes-Benz au stat la dispoziția sportivilor și oficialităților.
În calitate de parteneri ai evenimentelor, Mercedes-Benz România și Țiriac Auto au asigurat transportul jucătorilor și al oficialilor și au pus la dispoziția organizatorilor Noua Clasă E, întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului sportiv rafinat, ce nu au egal în segmentul business premium. Alături de Mercedes-Benz Clasa E, transportul a fost asigurat și de modelele Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell, Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa C-Coupé și Mercedes-Benz CLA.
Flota a fost completată  de autovehiculul comercial Mercedes-Benz Vito, partener de încredere al Federației Române de Tenis încă din 2014, când Mercedes-Benz a încheiat trei parteneriate importante cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Federația Română de Tenis și Fundația Olimpică Română, acordând câte un Vito, timp de trei ani, fiecărei organizații.
În fiecare zi a turneului WTA, la standul Țiriac Auto, publicul a putut admira autoturismele Mercedes-Benz expuse – Noua Clasă E, Clasa C-Coupé și spaţioasa Clasă V, având și posibilitatea de a se înscrie la sesiuni de test-drive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *