MICHELIN X Incity EV Z, prima gamă de anvelope Michelin special concepute pentru autobuzele electrice

9Michelin_x_incity_ev (002)

MICHELIN X Incity EV Z, prima gamă de anvelope MICHELIN pentru autobuze electrice, este disponibilă pe piață. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizată pe vehicule tradiționale urbane și suburbane. Concepută inițial pentru vehicule electrice, noua gamă de anvelope este eficientă și atunci când este utilizată pe autobuzele tradiționale.

În prezent, în Europa, sunt utilizate aproximativ 5.000 de autobuze electrice, însă vor fi de zece ori mai multe pe șosele în numai cinci ani. Cu această nouă gamă de anvelope, Michelin susține tranziția către soluții de mobilitate electrică, mai curată, mai eficientă și mai independentă. Acesta este un factor cheie în dezvoltarea unui oraș sustenabil.

Pentru a face față greutății autobuzelor electrice, care sunt mai grele din cauza bateriilor, anvelopele MICHELIN X Incity EV Z au o capacitate de încărcare crescută de până la 8 tone.

Cu scopul îmbunătățirii continue a siguranței, s-a acordat o atenție deosebită nivelului de protecție a flancurilor anvelopelor deoarece acestea sunt în mod regulat în contact cu marginile trotuarului. Un indicator de uzură pe flanc indică momentul în care anvelopele trebuie rotite.

Datorită tehnologiei MICHELIN Regenion, gama MICHELIN X Incity EV Z este construită cu un design progresiv al benzii de rulare care oferă aderență longitudinală și laterală.

Longevitatea cu 10% mai mare a anvelopelor MICHELIN X Incity EV Z, combinată cu o rezistență la rulare mai bună cu 13% și cu o capacitate de încărcare crescută fac din aceste anvelope o combinație excelentă pentru reducerea costurilor de exploatare ale flotei.

Michelin a lansat o dimensiune standard pentru a facilita gestionarea flotei: 275/70 R 22.5 152/149J.

Concepută pentru a fi recanelată și reșapată, această gamă poartă marcajul 3PMFS, ceea ce atestă nivelul ridicat de aderență pe drumurile acoperite de zăpadă.

Toate caracteristicile de performanță ale anvelopei MICHELIN X Incity EV Z reflectă beneficiile combinate ale celor cinci tehnologii principale inovatoare brevetate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *