MOL a lansat Formula MOL EVOTECH

MOL EVOTECH (002)

Formula MOL EVOTECH este un pachet de aditivi inclus în rețeta carburanților MOL EVO, comercializați în toată rețeaua MOL din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în cele 232 de stații din România.

Pachetul de aditivi conține elemente de curățare inteligentă, antifricțiune și anticoroziune și asigură un consum optim de carburant, o durată de viață prelungită a motorului și o performanță îmbunătățită.

”MOL este o companie în continuă mişcare, iar Formula MOL EVOTECH este rezultatul atenției permanente pe care o acordăm cercetării și dezvoltării de carburanți de calitate superioară, adaptați provocărilor actuale și nevoilor clienților. Formula MOL EVOTECH reprezintă un factor diferențiator puternic deoarece este capabilă să detecteze depunerile care s-au format deja în motor și să le elimine în mod eficient, oferind astfel nivelul excelent de îngrijire pe care șoferii și-l doresc”, a declarat Levente Borviz, Head of Retail MOL România.

Conținutul de Formula MOL EVOTECH este mai mare în carburanții premium MOL EVO Plus (+44% pentru benzină şi +55% pentru motorină), ceea ce asigură rezultate vizibil îmbunătățite pentru toate tipurile de motoare.

Pentru un efect de curăţare avansat și maximizarea performanțelor mașinii, utilizarea carburanților premium este recomandată cel puțin o dată la trei alimentări. De asemenea, utilizarea carburanților premium este recomandată la parcurgerea unor drumuri lungi sau în cazul autoturismelor vechi, pe benzină, datorită conținutului mai redus de etanol.

MOL a demarat un proiect de redecorare a pompelor cu elemente de imagine Formula MOL EVOTECH.

Proiectul a acoperit până în prezent 120 de stații MOL România și s-a desfășurat în mai multe țări unde Grupul MOL are operațiuni de Retail, astfel încât clienții să identifice mai ușor beneficiile atunci când călătoresc și să aleagă mai ușor tipul de carburant utilizat la alimentare.

În paralel, în perioada 22 iunie – 30 august 2020, clienții persoane fizice au șansa de a câștiga carburant sau premii Honda, la alimentările cu minimum 25 de litri de carburanți MOL EVO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *