MOL România derulează campania “Fotbalul e pretutindeni”

MOL_Ronaldinho

MOL România derulează o campanie dedicată fotbalului, prin care clienţii pot cumpăra echipament sportiv şi mingi cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu preţuri de până la 50% mai mici faţă cele recomandate în magazinele din staţiile de servicii. Campania “Fotbalul e pretutindeni” se desfăşoara în staţiile de servicii MOL România până la data de 2 septembrie 2018.

Printre produsele care poartă sigla şi semnătura lui Ronaldinho, disponibile în cadrul campaniei, se numără genţi şi saci pentru echipament sportiv, mingi pentru fotbal de plajă, mingi pentru fotbal de stradă, mingi pentru mini-fotbal, genţi pentru pantofi de sport sau pompe speciale pentru umflarea mingilor de fotbal.

Toţi clienţii care achiziţionează carburant sau produse și servicii în valoare de minimum 25 de lei din staţiile MOL România vor primi câte o etichetă autocolantă. Pentru a participa la campanie, aceştia pot colecta numărul necesar de etichete (5 sau 10), le lipesc pe cuponul campaniei primit la casa de marcat şi astfel pot cumpăra produsele cu sigla şi semnătura lui Ronaldinho, cu reducere de până la 50% faţă de preţurile recomandate în staţii. Totodată, dacă sunt posesori ai cardului de fidelitate MOL MultiBonus, clienţii pot folosi punctele de loialitate în loc de numerar pentru a achiziţiona produsele dorite din campania „Fotbalul e pretutindeni”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *