Narcis Neaga, șeful CNAIR, a demisionat

neaga1

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, a demisionat astăzi. “Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A. În opinia mea acesta este și sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dăncilă, pe care îl respect”, se arată în demisie.

Neaga a mai spus că va continua să sprijine proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziția socială sau de funcția pe care o va ocupa în viitor.

“Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat în putință pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă așa cum este normal să existe într-o țară europeană”, a mai precizat Neaga.

El a accentuat că a reușit să lanseze împreună cu ceilalți colegi din CNAIR proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care în mod sigur vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene.

“Sper ca și cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înțeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcție”, a mai scris Neaga în demisie.

Premierul Viorica Dăncilă ceruse încă de luni ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Este pentru a treia oară când șefa executivului cere demiterea şefului CNAIR. După ce a analizat activitatea instituţiei, Viorica Dăncilă vorbeşte despre raportări false şi management defectuos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *