Norwegian Cruise Line lansează în România pachetul Premium All Inclusive

ncl_Cirque_Aerial_Girls

Urmând modelul resorturilor de pe uscat atât de apreciate de turiștii români, compania de croaziere Norwegian Cruise Line lansează și pe piața din România pachetele Premium All Inclusive pentru turiști.
Compania își propune să le ofere clienților o vastă flexibilitate în alegerea unui pachet turistic pe mare și creează noi tendințe în ceea ce privește croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari. Prin introducerea mai multor elemente în costul inițial al călătoriei, turiștii se pot bucura acum de mai multă liniște în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fără costuri suplimentare.

4
Pachetul Premium All Inclusive include: o selecție variată de băuturi premium (alcoolice și non-alcoolice), saloane și locuri de servit masa (oricând, pe toată durata croazierei), specialități din cafea marca Lavazza în timpul meselor, o sticlă de apă de persoană, pe zi, în cabine (gratuit), experiențe culinare unice în locurile de servit masa la bordul navei – bufete, demonstrații de gătit, grătare preparate pe punte, activități exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzică și stand-up comedy, facilități de agrement pentru toate vârstele, beneficii și privilegii suplimentare oferite turiștilor cazați în apartamente și în zona denumită The Haven by Norwegian®.

Category T1

La lansarea pachetului Premium All Inclusive în România, directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Christian Boell, a precizat: ”Compania Norwegian a fost întotdeauna inovatoare în domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridică la un cu totul alt nivel modalitatea în care organizăm turismul de croazieră, lipsit de griji și relaxat. Ne-am ocupat de un pachet important de servicii, considerate cândva «suplimentare», care include o gamă diversă de băuturi premium, facilități și gratuități. Aceste servicii suplimentare, introduse recent, se adaugă multitudinii de servicii care confereau un caracter special oricărei croaziere Norwegian, inclusiv cel mai captivant loc de servire a mesei și moduri inedite de divertisment pe mare. Lansat deja cu succes pe mai multe piețe europene, am încredere că turiștii noștri români vor îndrăgi și pachetul Premium All Inclusive”.
Jürgen Stille, director senior pentru dezvoltarea afacerilor pentru Europa Continentală, Norwegian Cruise Line, a adăugat: ”Lansarea produsului Premium All Inclusive reprezintă un atu pentru piața croazierelor pe oceane și oferă o multitudine de oportunități pentru partenerii noștrii de călătorie. Beneficiem de instrumente puternice de promovare a serviciilor noastre, care ne ajută să atragem și acei clienți care până acum nu au văzut avantajele unei croaziere. Știm că partenerii noștri au înregistrat un număr crescut de cereri pentru vacanțe all-inclusive, iar noile noastre prețuri vor continua să mențină croazierele cu Norwegian în ecuație”.

Reduceri pentru rezervările realizate până pe 30 aprilie

ncl_Epic_Public_Plunge.psd

Pentru toate rezervările realizate între 3 și 30 aprilie 2017, turiștii beneficiază de reduceri de până la 200 euro/cabină. Oaspeții care călătoresc în studio-uri economisesc 50 euro, cei în cabine cu vedere la ocean economisesc 100 de euro și cei care călătoresc în cabine cu balcon, mini suite, suite și în zona exclusivists The Haven, economisesc 200 euro/cabina.
Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *