Oferte de călătorie cu trenul în Europa

cfr2

Oferte speciale la călătoria cu trenul către destinații externe: de la 39 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Viena, de la 29 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Budapesta, de la 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureș – Budapesta, de la 15 euro pe sens pentru ruta Timișoara Nord – Budapesta, de la 45 euro pe sens pentru ruta București – Salonic.
CFR Călători a transportat în primele 5 luni din 2016 aproximativ 66.000 pasageri către diverse destinații din Europa, iar anul trecut peste 220.000 de persoane. În baza acordurilor internaţionale încheiate între companie și transportatorii feroviari europeni, românii (copii, tineri, seniori) beneficiază de tarife și oferte avantajoase pentru călătoriile în strainătate.
De exemplu, cei care doresc să exploreze continentul european sau doar o țară, pot opta pentru oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass. Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură țară, în funcție de varianta de abonament pentru care se optează. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife diferențiate. Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.
Pentru călătoriile din Sud-estul Europei (Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Herţegovina) recomandăm oferta Balkan Flexipass. Prețurile încep de la 53 Euro, perioada de valabilitate este flexibilă, iar copiii beneficiază de reducere de 50%, din tariful de adult.
Ținând cont de faptul că pe ruta București – Viena circulă un tren internaţional direct (Dacia), avem oferta SMART Tickets, care permite călătorilor noștri să beneficieze de prețuri începând de la doar 39 de euro pentru o călătorie.
Pentru Ungaria, tarifele sunt  deosebit de avantajoase, începând de la 15 euro și respectiv 21 euro prin ofertele FORTUNA Tickets și TRIP Tickets.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *