OMV lansează o nouă cafea

VIVA CAFE

Şoferii se pot bucura acum  de experienţa unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiană, obţinută din boabe atent prăjite.

“Confortul şi starea de bine sunt esenţiale când vorbim despre aşteptările şoferilor. De aceea, dezvoltăm permanent gama de produse, pentru a ne asigura că le putem oferi clienţilor noştri doar servicii de top şi o experienţă desăvârşită,” a declarat Dl. Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

“Clientul modern consumator de cafea este pretenţios, cu un simţ dezvoltat în ceea ce priveşte aprecierea calităţii cafelei, dar şi a ambientului ce trebuie să o completeze. O ceaşcă bună de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnică. De aceea, la OMV acordăm o importanţă aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. În fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienţi în cele aproximativ 1.400 de staţii OMV din nouă ţări. 30 de milioane de cafele sunt consumate în fiecare an. Am investit ani întregi în desăvârşirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi întotdeauna clienţilor noştri cea mai bună cafea şi atmosfera ideală pentru o experienţă memorabilă,” explică Klaus Jürgen Schneider.

Nou: Specialitate italiană proaspăt prăjită

Noua cafea VIVA provine de la renumiţii maeştri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentaţi baristas din lume, alături de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumătate de an la crearea reţetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiană perfectă, bazată pe procesul de prăjire fină, tipic italian. Boabele au fost atent selecţionate şi prăjite pentru a oferi aroma perfect echilibrată şi crema fină a cafelei ideale.

Alberto Pipan, R&D şi Quality Manager Gimoka declară: “Ultimele luni au fost cu adevărat provocatoare pentru noi toţi deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor şi nuanţelor pe care le implică dezvoltarea aromei şi cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu toţii foarte mândri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranţă toţi clienţii şi partenerii noştri din staţiile OMV în care a fost degustată până acum.”

O varietate de specialităţi din cafea şi training permanent al echipei VIVA

Noua cafea VIVA este disponibilă de acum, în exclusivitate, în toate staţiile OMV. Specialităţi variate şi delicioase de cafea sunt pregătite pe loc, cu mare atenţie, de către echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato şi multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi luate şi la pachet pentru o calătorie excelentă.

“Experţii noştri în cafeaua VIVA înţeleg importanţa utilizării corecte a setărilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cât şi precizia necesară în crearea spumei de lapte perfecte. Toţi angajaţii din echipa VIVA beneficiază de traininguri la nivel avansat, asfel încât să asigure o servire impecabilă a specialităţilor din cafea, în fiecare zi. În acest fel, putem garanta că experienţa noii cafele VIVA îi va încânta pe clienţii noştri – este pur şi simplu experienţa optimă a cafelei,” punctează Dna. Mădălina Ene – Gastro Manager în România.

Un nou stil de comunicare şi o nouă promovare

Introducerea noii cafele VIVA este susţinută de o campanie de publicitate care prezintă universul cafelei VIVA într-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat în mod susţinut prin oferta de produse și imagini ale lumii moderne a cafelei.

Introducerea noii cafele VIVA reprezintă un pas definitoriu în dezvoltarea continuă a rolului de lider în calitate al OMV pe piața de carburanți și răspunde preferinţelor consumatorilor entuziaști de cafea, cu gusturi rafinate, care ne vizitează cu drag zilnic pentru a savura o cafea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *