P3 câștigă premiul „Tranzacția anului în domeniul industrial”

foto-p3_cij-awards111111111111111111

P3, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a câștigat prestigiosul premiu pentru „Tranzacția anului în domeniul industrial”, în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc pe data de 8 decembrie a.c.
P3 a primit această distincție ca urmare a încheierii contractului prin care Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, și-a extins cu 30.000 metri pătrați spațiul închiriat în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România.
“Suntem onorați să primim acest premiu! Este o realizare importantă și o recunoaștere a eforturilor noastre continue de a le oferi clienților clădiri de înaltă calitate, construite după standarde de generație viitoare, menite să respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european și să eficientizeze costurile operaționale. Nu există nicio satisfacție mai mare pentru noi decât să vedem cum soluțiile noastre integrate și excelentele servicii de client ajută la creșterea afacerilor chiriașilor noștri”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 România.
Gala Premiilor CIJ România 2016 a fost organizată de CIJ, cea mai importantă publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est, și este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori și profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.
P3 deține, în prezent, 305.000 metri pătrați în 11 clădiri în parcul logistic P3 Bucharest. Acesta este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului și în imediata apropiere a șoselei de centură, ceea ce permite accesul facil că trece le șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest Park și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *